Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tastaturvenligt layout (genvejstaster)

0

Hej economic,

Jeg er nu ved at vende mig til jeres nye layout, og i den forbindelse er jeg ret glad for "." og de fordele det giver - jeg slipper en del for musen - og så går det nu hurtigere.

MEN:

Der er stadig nogle ting man ikke kan med musen, f.eks.:

  • Hoppe til søgefelt (f.eks. i kunder, leverandører, varer osv...)
  • Springe imellem faner i modalvinduer (Oprettelse af kunde, Generelt, Øvrigt, Levering) - Et stort ønske ville være at have alle felter i samme modelvindue, så man er sikker på at der ikke bliver glemt nogle felter. Evt. kunne fanen Levering blive stående
  • Gøre ordrer "klar til levering", samt sætte krydser/ vinge af ud fra de følgesedler man ønsker at udskrive

Det var vist lige det vedr. tastaturvenligt layout

i Forslag » Andet af (930 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Aquatex

Tak for dit indlæg og din interesse i vores QuickSearch :)
Jeg er glad for at høre at du har god brug af den.

 

Det er rigtigt at du ikke kan hoppe til søgefeltet via vores quicksearch, men alle de gængse browsere har faktisk en genvej til dette. Den der virker i det fleste er (Ctrl+Alt+S) og Google Chrome virker også med (Alt+S).

Der findes ligeledes en genvej i Safari, jeg tror det er (Cmd+S) eller noget lignende :) 
Grunden til at vores quicksearch ikke går derop, er at den udelukkende bevæger sig på "knapper".

 

Med hensyn til at springe i modaler er jeg bange for vi kommer til kort, som sagt fungerer quicksearch på knapområder, og fanerne er ikke decideret knapper. Hele idéen med at have et modalvindue der ikke indeholder det hele, er at lave en mere overskuelig indtastning, hvor man har de oftest anvendte felter i "generelt" fanen. Så derfor ser jeg ikke dette blive ændret på nuværende tidspunkt desværre.

 

I forhold til at sætte krydser/vinge af, er det faktisk noget vi alle har til overvejelse på baggrund af følgende indlæg.

Så den del af dit forslag vil jeg godt tage med videre, men for at holde styr på det vil jeg høre om du ikke vil følge det ovenstående indlæg, det vil blive opdateret når der kommer konkret nyt.


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)