Ønske om samme importmuligheder i Superkladden som under Regnskab

0

I superkladden har man p.t. ikke samme mulighed for import af posteringer som under Regnskab.

I superkladden har man kun mulighed for at indlæse op til 7 kolonner"Dato - Bilag - Tekst - Beløb - Beholdnings konto - Valuta - Afdelings nr. "

Under Regnskab kan man indlæse til mange flere som det kan ses på linket her.

Superkladden er et fantastisk redskab, hvor der istedet for begrænsninger, bør være samme muligheder som under Regnskab.

Håber der snart bliver samme muligheder i Superkladden?

Mange hilsner 

Mette Hou Larsen

 

i Forslag » Andet af (200 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Mette,

Tak for dit indlæg.

Jeg vil give dig helt ret, Superkladden er et fantastisk redskab. Specielt til dem som er garvede bogholdere. Det er rart, at have muligheden for også at kunne bogføre i en linjebaseret kladde.

Jeg skal være ærlig og indrømme, at vores importmodul i Superkladden halter lidt i forhold til vores andre kassekladder (Regnskab->Kassekladder). Personligt så jeg også at man fik de samme muligheder i Superkladden.

Jeg vil meget gerne tage det med til vores næste prioriteringsmøde. Så vi kan vurdere, hvordan der evt. kan laves en forbedring på denne front. :)

Med venlig hilsen

Mikkel Hansen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.1k points)
Hej Mikkel

Det lyder bare super godt, det vil nemlig være en kæmpe hjælp til os garvede bogholdere :-)

Jeg afventer jeres næste prioriteringsmøde.

 

 

Med venlig hilsen

Mette Hou Larsen
Forslag af (200 points)
Hej Mette

Ved gennemgang af nogle lidt ældre og fortsat uopklarede forumindlæg, er jeg faldet over dette. Hvorfor jeg føler at vi skylder at få lidt endelig afklaring herpå :)

Desværre kommer jeg ikke med udelukkende gode nyheder, vi er nemlig umiddelbart af den opfattelse at superkladden kan/bør anvendes til at importere kladder med "få" oplysninger, og derfra hurtigt kan kontere på hhv. finanskonto, afdelinger eller hvad der ellers kunne være relevant.

Hvis man som i dit tilfælde har en kladde hvor man har "mange" oplysninger, altså en mere eller minde komplet kladde, så er tanken at vi lige så godt kan importere den i den almindelige kassekladde.

Med disse tanker og muligheder, føler jeg på nuværende tidspunkt ikke at det ville være lønsomt at bruge ressourcer på at udvide importen i superkladden i forhold til det udbytte det ville give.
Jeg håber at dette har kastet lidt lys over sagen, omend det formentlig ikke var det svar du ønskede at høre.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)
Hej Lauris

kommenter lige op denne sag.
Jeg har samme ønske og behov som Mette.

I den måde som du skriver at man "bare" kan bruge den alm. kladde i sådanne tilfælde - ja det er da fint nok. Men så skal man være OBS på at man bruger de rigtig bilagsnr. - for de to kladder kan ikke køre samme bilagsserie - derfor er denne mulighed lidt mere bøvlet end hvis man kunne superkladden på samme måde.

Mvh
Bettina