forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Mulighed for at se beholdning på lokationer

+1
Det kunne være meget smart at man kunne se beholdning på lokationer, når man taster en kunde ordre, vi har forskellige lokationer, og det kunne forbedre vores service hvis vi med det samme kunne se hvor der var noget på lager - altså på lokation. Ligeledes når man går ind på varen, en let overskuelighed når man åbner varen,

Lokation - hovedlager - + antal

Lokation - Kolding - + antal

etc.
spurgt 16 Jun, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Charlotte Øland (130 points)
status opdateret 16 Jun, 2014 af Lauris Sørensen

1 Svar

Hej Charlotte

Tak for dit indlæg :)

Det jeg læser ud af dit indlæg er, at du godt kunne bruge et overblik over hvilke lokationer du har lagerbeholdning på.

På nuværende tidspunkt fungerer det jo således, at når du f.eks. opretter en ordre/fakturalinje, kan du se hvilken lagerbeholdning du har på den angivne lokation, som standard åbner varerne på en "blank" lokation, og hvis du skifter lokation, vil lagerbeholdningen ligeledes skifte og vise dig hvad beholdningen er på den aktuelle lokation.

Så i den henseende følger lagerbeholdningen allerede med i forhold til lokationer, hvilket jeg forestiller mig kan opfylde noget af dit behov?
Med hensyn til at se hvilke lokationer der er beholdning på direkte under varen, har vi jo vores beholdningsmatrix, som giver overblikket over hvor meget der ligger på hver enkelt lokation.

Så med disse allerede eksisterende funktioner, føler jeg ikke at udbyttet ville kunne stå mål med de ressourcer de ville kræve at udvikle noget helt nyt på dette punkt.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 16 Jun, 2014 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”