forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Genvejstast i forbindelse med indtastning i daglig-kladden

0
Ville det ikke være smart, at I oprettede en genvejstast, så når man indtaster fakturanummeret på den faktura man har betalt via banken, og alle oplysninger på kreditoren m.v. kommer frem, så man ikke skal llykke på TAB-tasten, men f.eks, "Minus-tasten", så man ikke skulle flytte hånden hen til tab-tasten, som ligger i den anden ende af tastaturet !
spurgt 16 Jun, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af rp (310 points)
status opdateret 16 Jun, 2014 af Lauris Sørensen

1 Svar

Hej Rp

Tak for dit indlæg.

Vi søger naturligvis altid at gøre vores produkt så hensigtsmæssigt for flest muligt. Lige præcis med den funktion du henviser det til her, har vi mulighed for i opsætningen af kassekladden at sætte automatisk tekst og automatisk modkonto på, så behøver vi faktisk slet ikke at tabulere videre når vi har tastet fakturanummeret og den har indlæst oplysningerne.
 

Ydermere vil jeg godt forsvare Tab-tasten, det er rigtigt at den ligger i den modsatte ende af num-paden, men som norm vil jeg sige at min venstre hånd ihvertfald næsten altid alligevel ligger på den side af tastaturet i forvejen.

Slutteligt vil jeg også påpege at tabulatortasten er "programmeret" til at tabulere videre, både i e-conomic og i alle andre programmer. Vi føler derfor ikke umiddelbart at det ville virke logisk for vores program at omprogrammere en anden tast f.eks. minus tasten, til at kunne tabulere.

Så på nuværende tidspunkt ser jeg det ikke blive implementeret, lad mig endelig høre hvad du tænker om ovenstående :)

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 16 Jun, 2014 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”