Genvejstast i forbindelse med indtastning i daglig-kladden

0
Ville det ikke være smart, at I oprettede en genvejstast, så når man indtaster fakturanummeret på den faktura man har betalt via banken, og alle oplysninger på kreditoren m.v. kommer frem, så man ikke skal llykke på TAB-tasten, men f.eks, "Minus-tasten", så man ikke skulle flytte hånden hen til tab-tasten, som ligger i den anden ende af tastaturet !
i Forslag » Andet af (310 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Rp

Tak for dit indlæg.

Vi søger naturligvis altid at gøre vores produkt så hensigtsmæssigt for flest muligt. Lige præcis med den funktion du henviser det til her, har vi mulighed for i opsætningen af kassekladden at sætte automatisk tekst og automatisk modkonto på, så behøver vi faktisk slet ikke at tabulere videre når vi har tastet fakturanummeret og den har indlæst oplysningerne.
 

Ydermere vil jeg godt forsvare Tab-tasten, det er rigtigt at den ligger i den modsatte ende af num-paden, men som norm vil jeg sige at min venstre hånd ihvertfald næsten altid alligevel ligger på den side af tastaturet i forvejen.

Slutteligt vil jeg også påpege at tabulatortasten er "programmeret" til at tabulere videre, både i e-conomic og i alle andre programmer. Vi føler derfor ikke umiddelbart at det ville virke logisk for vores program at omprogrammere en anden tast f.eks. minus tasten, til at kunne tabulere.

Så på nuværende tidspunkt ser jeg det ikke blive implementeret, lad mig endelig høre hvad du tænker om ovenstående :)

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)