Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Genvej til faktura er omvej

0
Det er irriterende når man vil oprette en ny faktura. Så følger jeg "Genveje: Gå til kundekartotek (Ny faktura)".

 

Det første der sker, er at man nu får en pop up med med vejledning om at nu kommer man ind i en genvej og den fortæller fint hvad der nu vil ske. Det er rart første gang man skal prøve det, men den kommer man forbi resten af livet. Det kan man fint undvære. For nu er det blevet en omvej.

Forslag: Lav en tick box hvor man kan sige "Ja,det har jeg set og forstået - det behøver du ikke vise mig igen".

 

Dernæst går kurseren ikke i kundekartotektet, som overskriften ellers lovede. Den bliver blå over "Faktura", som man nu skal klikke på og dernæst muse curseren over i kundekartoteket.

 

Forslag: Lad curseren straks plante sig i kundesøgefeltet.

 

Det samnme gælder i øvrigt med QuickSearc og punktumssøgning.
i Forslag » Andet af (190 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Bjørn

Mange tak for dit indlæg smiley
Det er korrekt, at når du går under salg og bruger den genvej der er lagt op, så har du inden mulighed for, at annullere den besked der kommer frem og kan sagtens forstå, at det er et irriterende.
I forhold til hele den oversigtsside du får vist, så er der en helt ny udgave på vej af dette, så her vil der også blive kigget på de funktioner og genveje der ligger herunder. Så super du skriver din mening omkring dette, så vil det blive taget med i overvejelserne.

Det er korrekt, at den ikke går direkte i søg, men i "ny kunde", for at komme over i søge feltet kan du hurtigt trykker alt+shift+s (for browseren Google Chrome, skal du trykke alt+søg). Så vil du placere dig i søgefeltet og kan søge dine kunder frem. 

Når du bruger Quicksearch, vil den heller ikke "smide" sig direkte i søgefeltet, så her vil du også skulle bruge ovenstående trick. Quicksearch får dig blot hen til der, hvor du ønsker at være i programmet.

Jeg håber ovenstående hjælper dig på vej, og at når den nye oversigt kommer den også hjælpe. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)