felt med telefon nr.

0
Hej jeg ville hører om i ikke kan lave et feldt med kundernes telefonnr?

Når jeg går ind på salg>>>tilbud og trykker på et at de tilbud der kommer frem på denne side kunne jeg godt tænke mig at kunne få den oplysning der hvor kundens navn står "modtagerhovedet" da dette ville lette mit arbejde en del når jeg skal følge op på de tilbud som jeg har sendt ud til kunderne. Hvis i kan leve dette ville man jo have mulighed for at have tilbuddet fremme mens man snakkede med kunden uden at skulle klikke frem og tilbage mellem kunderne og kunde oplysningerne, samt at man nemt kan tage listen og følge op på en stribe på en gang....

på forhånd tak, og hvis i mangler mere info er i velkommen til at ringe.

hilsen Bo
spurgt 10 Jun, 2014 i Spørgsmål » Salg af bo_blik (170 points)
gen-kategoriseret 10 Jun, 2014 af Camilla Jesswein

1 Svar

Hej Bo
Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg kan sagtens se, at det vil lette dit arbejde, står telefonnummeret angivet i "modtagerhovedet", det er altid skønt skal man ikke for meget rundt for,at finde oplysninger.
Det du kan gøre er, at sætte telefonnummer op på selvefakturaen, så det bliver genereret via. et dynamisk felt modtagerhovedet på tilbudet, lige under land.
Det du skal gøre er, at gå ind under salg-->opsætning-->design og layout. Herinde skal du trykke på "andre muligheder" og herunder brevkskabeloner. Du får nu vist de brevskabeloner der er oprettet på aftalen.
Udfor den brevkskabelon du anvender trykker du på ikonet "layout" og du kommer nu ind, hvor du kan se eksemplet på de to sider og derunder en liste over de elementer der opbygger layout.
Oppe på siden, trykker du på den kasse til venstre, der angiver kundeoplysninger/modtagerhovedet. Når du har trykker på det, får du i toppen alle de opsætninger og oplysninger, der er på dette element. Det er i tekst feltet vi skal ind og arbejde. Her går du ned i teksten til der står [KundeLand]{/ifdef-KundeLand}, du sætter makøren lige herefter, trykker enter og indsætter her følgende: Tlf. nr.: {ifdef-KundeTelefon}[KundeTelefon]{/ifdef-KundeTelefon}. Når dette er indsæt og du har trykket "ok" så skulle du nu gerne kunne se telefonnummeret fremkomme af tilbudet - det vil derudover også fremgå af faktura osv.

Jeg håber ovenstående giver dig det ønskede og har du spørgsmål, så lad mig endelig høre fra dig, enten herinde eller du må meget gerne ringe til 88204840, så får vi styr på det. smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 10 Jun, 2014 Spørgsmål af Camilla Jesswein (29,860 points)