Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




manglende registrering af udsendelse af kontoudtog

0

I forbindelse med rykkerproceduren mangler jeg at kontoudtoget bliver registreret på kundens kontokort på lige fod med rykkerbrevene.

Når jeg sidder og kikker på debitorlisten - for at afgøre om der skal sendes en rykker til kunden, mangler jeg informationen om eventuel udsendelse af kontoudtog og hvornår det er sket. Jeg ved godt at disse informationer kan hentes under punktet sendt eller under arkiv. Men dette indebærer at mit tidsforbrug øges unødigt.

Mit forslag er følgende:

Hvis man vælger rykkerproceduren, skal kontoudtoget registreres på kundens kontokort på samme måde som rykkerbrevene, hvor der opkræves gebyr. Hvis der sendes en rykkerskrivelse uden beregning af gebyr, skal den også registreres på kundens kontokort.

Preben Bjernemose

i Forslag » Andet af (120 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Preben

Mange tak for dit indlæg :)
Jeg kan godt se, at ved at du skal gå i arkiv eller sendt, giver dig øget tidsforbrug.
Kontoudtoget bliver kun registreret på kundekontokortet har der været beregnet rykker eller renter på dette og det derfor indgår i saldoen på kunden.
Da kontoudtoget viser det samme, som kontokortet så vil det ikke have nogen betydning for den senere rykkerprocedure, har der været lavet et kontoudtog. Der gælder samme metodik for dette kontoudtog, som kontoudtoget under rapport, at det er "kun" er en rapport uden finansiel påvirkning.

Et andet sted i systemet hvor du dog kan se, om der har været lavet en kontoudtog er ved at gå ind under kunden ved at gå i salg-->kunder-->kunder. Ud for den kunde du skal se det på trykker du på "posteringer på konto" og her vil det fremgå på listen.

Jeg håber ovenstående kan hjælpe dig :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)