Informizely customer feedback surveys

Flere regnr + kontonumre i stamoplysninger ?

+2

Jeg har en kunde som sender de fleste fakturaer via EAN

Nogle fakturaer skal indgå på en bankkonto - andre på en anden bankkonto - her opstår problemet...

Ifølge supporten kan man kun videregive de bankoplysninger der er angivet i stamoplysningerne og dermed knytter sig til de dynamiske felter [FirmaBankRegNr] + [FirmaBankKontoNr].

Kan man ikke lave 2 yderlige felter [FirmaBankRegNr2] + [FirmaBankKontoNr2] ? yes

 

Jeg har flere kunder der bruger 2 forskellige bankkonti - endnu ikke oplevet 3 - så en ekstra vil kunne udfylde behovet for 99,9% af kunderne smiley


René Arpe

It-konsulent

i Forslag » Andet af (17.3k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej René,

Det ville være så fed en funktion at have. Jeg kan virkelig godt se det smarte i det. Derfor er det rigtig træls for mig at måtte meddele, at det er en funktion der ikke kommer til at blive implementeret i e-conomic for nærværende.

Grundet måden EAN fakturering er kodet op på, hvor dataene sendes elektronisk og ikke læses via layoutet, vil det kræve en hel omstrukturering af hvordan e-conomic behandler EAN fakturaer og det kan jeg desværre ikke forsvare, at vi skal finde ressourcer til at kode hele EAN flowet om.

Workaround må være, at de kunder der har behov for at sende EAN fakturaer med forskellige bankoplysninger skal anvende 2 separate aftaler. Send gerne en mail til info@e-conomic.dk hvis du kunne være interesseret i dette, så må vi prøve at finde ud af noget.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)