felt rækkefølgen ny e-conomic tilføj vare til salgfaktura

0
Jeg ved godt at indlægene her ikke bliver behandlet seriøst, f.eks. brugte jeg et par timer den anden dag på at registrre 11-12 forslag, de lfeste gad i ikke engang svare på og de resterende blev bare mærket med "implementeres ikke" uden nogen form for forklaring. Jeg prøver aligevel en sidste gang.

Når man opretter en ny faktura i det nye economic og får "tilføj vare linje" vinduet op er felt rækkefølgen dybt ulogisk. 1. Man har reistreret sine vare i lager systemet (mon ikke det gælder for ca. 99% af jeres brugere
2. da man jo har vareteksterne i systemet så ville det næste logisk være at skulle indtaste et antal, men nej nej man skal lige ned i vare teksten for at få en ekstra TAB tast med.

når man ser bort fra varenummer søge funktionen som er smart i det nye economic, så er resten virkelig en TILBAGE GANG fra det gamle economic.

Før kune man taste varenummer enter varnummer enter varenummer enten.

nu skal man taste vare nummer tab tab enter.

Jeg fristes til at citere jem og fix reklmerne... Få det nu fixet......"

Mvh

Allan
i Forslag » Andet af (2.9k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Allan

Vi har den seneste periode været meget travlt beskæftiget på vores supportkanaler, helligdage og lignende ophober blot folks forespørgsler og giver os mere at tage fat på den vej omkring. Derfor har vi desværre ikke kunnet opretholde den responstid vi ønsker at have her på forum. Dette gør dog ikke at indlæggene ikke bliver behandlet og vi behandler alle indlæg seriøst. Og hvis der findes et indlæg der er markeret med "implementeres ikke" uden forklaring, så vil jeg meget gerne underrettes om dette, det er nemlig ikke den arbejdsgang vi fører.

Vi kan hurtigt blive enige om at størstedelen af vores kunder har oprettet en del af de varer de anvender på deres faktura. Der er dog adskillige kunder der anvender "placeholders" forstået på den måde, at varenummer 1 kan sælges med mange forskellige teskster/varenavne. Vi kan jo netop bruge teksten på varenavnet til at specificere eller detaljere noget på fakturalinjen. Derfor har vi muligheden for at ændre på varenavnet og den vil vi som udgangspunkt fastholde.

Muligheden for at danne fakturalinjer ved at indtaste varenummer og gå videre med enter, vil jeg dog gerne tage med videre og se hvad mulighederne for at implementere dette igen.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)
Nu har i så overvejet dette, som er et irritations punkt mange gang hver dag, i snart måned kunne man måske forvente / håbe på at der snart kom en slags "signal" (som skat ville kalde det) ud vedr. alle overvejelserne?

Eller håber i bare på det er glemt? hvad sker egentlig hos e-conomic når i sætter sådan et indlæg på overvejelse? ingenting??
Hej Allan

Der er ingen af de forslag vi overvejer, som vil blive glemt. Det der sker er at forslagene bliver prioriteret, hvorefter de bliver oprettet som sager hos udviklerne og kan derefter håndplukkes til at blive inkluderet i vores kommende markedspakker(opdateringer).

Så der er desværre ingen forslag der bliver implementeret samme dag som de bliver besvaret med "overvejes".

Dette specifikke forslag er på nuværende tidspunkt kompliceret pga. funktionen i vores søgefelt, men vi arbejder stadig på at finde en løsning der igen letter din arbejdsgang, uden at ødelægge arbejdsgangen for andre.

Hej Allan

Så har jeg konkrete nyheder i forhold til forslaget i dit oprindelige indlæg.
I den markedspakke vi har udgivet i dag, har vi medført muligheden for at indføre den arbejdsgang du henviser til i dit indlæg.

For at aktiverer denne skal du gå i: Salg -> Opsætning -> Kundeopsætning -> "Tryk på Enter i varenumre for at gemme tilbuds-/ordre-/fakturalinjer:"

Et flueben i denne mulighed vil give dig muligheden for at taste varenummeret og trykke Enter, for at oprette en varelinje.

Håber du får god nytte af denne genoprettede arbejdsgang


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)