Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Forudbestillinger

+2
Hejsa

 

Jeg har i dag på chatten fået at vide, at jeg ikke kan få E-conomic til at registrere forudbestillinger (altså fx at vi skriver varer ind der først kommer om et halvt til et helt år, og at E-conomic så holder styr på hvad vores kunder måtte lægge af forudbestilling). Jeg håber det giver mening.

Jeg fik at vide at I heller ikke havde en tilvarende løsning, men det ville være rigtig lækkert hvis det kunne lade sig gøre :)

Venlig hilsen

Neel
i Spørgsmål » Andet af (880 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Neel

Lad mig lige prøve at ridse op:
Du ønsker at lægge en leverandørbestilling ind, med nogle varer som du måske først reelt modtager om et halvt til et helt år.
Dette kan du sagtens gøre, hvis du bruger vores lagermodul, så skal du blot oprette en bestilling. Dette vil registrere varerne som "Bestilt" i dit varekartotek.

Du ønsker derefter at muliggøre det for dine kunder at bestille/købe denne vare, og få dem leveret når de er på lager. Dette kan du sagtens gøre ved at oprette "Ordrer" til dine kunder. Disse ordrer vil så kunne overføres til levering og fakturering, når du har fået varerne hjem og fået dem sendt afsted til dine kunder.

Hvis denne opridsning er korrekt, er alt dette muligt når vi har tilknyttet Lagermodulet i e-conomic.
Hvis dette ikke opfylder dine krav, må du meget gerne vende tilbage :)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)
Hej Lauris

Det du siger er lige præcis det vi gerne vil, og vil har lagermodulet - så det hele tegner jo rigtig fint.

Jeg vil gerne foreslå jer, at I melder det ud til chatten at dette er en mulighed. Jeg fik at vide at det ikke kunne lade sig gøre, og at der ikke var nogen lignende løsning - hvilket jo er decideret forkert.

Venlig hilsen
Neel
Jeg har snakket med mine kollegaer på chatten og der er fuldstændig overensstemmelse nu :)
Det kan også være lidt teknisk i forhold til formuleringer osv. :)