Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Medfølgende varenumrer/varelinier eller gentagne varelinier.

0
Hej

Alle fakturaer vi fakturerer, er der flere varenumre der går igen hver gang, eks. montørtime, vogn, tillæg osv.

Det er lidt besværligt, at indtaste alle varenumrene på hver eneste faktura..

Er der mulighed for, at ved indtsatning af et varenummer, følger flere med på hver sin linie....?

Løsninger eller muligheder efterlyses.

På forhånd tak for hjælpen
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af
Hej Lauris

Tak for dit svar som jeg dog ikke rigtigt kan bruge...

Der må være masser af brugere der dagligt indtaster de samme varelinier der går igen på alle fakturaer der håndteres.

I vores ”gl. økonomiprogram” kunne fem varelinier klares med et varenummer. Nu skal vi taste 5 varenumre med dertil hørende ca. 6 museklik pr. varelinie.

Hvis Economic virkelig ville optimere kundernes spildtid og museklik, er der en oplagt mulighed her.

På forhånd tak for hjælpen.

1 Svar

Hej Mollejoe

Tak for dit indlæg og det fine forslag.

Vi har faktisk en lignende løsning der hedder Varesamlinger, der er dog den begrænsning at man skal have vores Lager tillægsmodul for at kunne anvende denne løsning samt at det skal være lagervarer der ligger i varesamlingen, altså ville montørtimer og andre ydelser som udgangspunkt ikke kunne indgå. Du kan læse mere om Varesamlinger her: http://wiki2.e-conomic.dk/lager/varesamlinger

Hvis dette ikke er en mulighed for dig, finder der det alternativ, at du kan have en igangværende faktura liggende hvor du har de ønskede varelinjer på (samlingen). Denne kan du så kopiere når du ønsker at oprette en faktura med de linjer der indgår i "samlingen".

Eftersom der findes disse mulige alternativer, så føler jeg måske at vores knappe udvikler ressourcer kan ligges på at udvikle en funktion der vil give endnu mere forbrugsglæde til vores brugere.
Jeg hører gerne dine tanker i forhold til ovenstående :)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Den slags plejer at være navngivet "styklister" og kunne sagtens implementeres i economic, også uden varelager, hvis man ellers gad bruge lidt ressourcer dér.  Har netop måttet bede et par kunder om at søge andetsteds grundet netop denne mangel.