Lidt forskellige input til nyt layout

+2
Kære E-conomic

Så blev vi også skiftet over på det nye layout. Min første tanke er, at det må henvende sig til ældre mennesker ligesom mobiltelefoner med meget store taster. Men det er nok et spørgsmål om tilvænning.

1) Jeg vil dog gøre jer opmærksom på, at det er et problem, at det hele er så hvidt/lyst. Vi er nogen (kender ikke omfanget), som hurtigt får ondt i øjnene, når det hele på skærmen er så lyst.

Office 2013 har samme problem, men her kan man ændre farvetema, så en del af skærmbilledet bliver mere grå.

2) Jeg har endvidere nogle leverandører med ret så mange posteringer, så de fylder flere sider. I det gamle system var det nemt at bladre mellem siderne, men nu skal man rulle helt ned i bunden, før man kan skifte side, hvilket er spild af tid.

Kan sideskifteren komme tilbage til højre hjørne, så man sparer tid med musen?

3) Sidst men ikke mindst er jeg ked af, at I ombryder tekstlinjer. Eksempelvis ombrydes tekstfeltet inde på mine leverandørposteringer, hvilket skaber dårligt og forvirrende overblik, når teksten står i flere linjer.

Jeg håber at I vil tage ovenstående op til overvejelse.

Mvh Lene
i Forslag » Andet af (320 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Lene

Tusind tak for dit indlæg og den konstruktive feedback, det er den slags vi kan bruge til noget og er rigtig glade for at modtage!

Jeg vil lige prøve at tage stilling til dine inputs og prøve at forklare vores indstilling til tingene og give dig en update på de ting vi har i støbeskeen.

Med hensyn til at størrelsen på knapper/menupunkter er blevet lidt mere synlige, er noget vi følte ville øge brugervenligheden gevaldigt og ydermere gøre e-conomic lettere anvendeligt på flere platforme. Vi ved alle hvor svært det er at ramme et meget lille tekst-link på vores smartphone f.eks.
Desuden føler vi at designet af knapper og funktionstaster er noget mere tidssvarende i vores nye layout :)

 1) Vores hvide/lyse kontraster, er noget vi har hørt før og der arbejdes allerede på hvad der skal foretages i forhold til dette, med henblik på de forskellige løsninger der kunne implementeres. Så sandsynligheden for at dette er noget der vil blive ændret en smule i fremtiden er stor.

2) Med hensyn til at du skal i bunden for at skifte side, er jeg helt med på at det ikke altid er hensigtsmæssigt. Det er noget vi har hørt før, men jeg er ikke helt klar over hvor vi står i forhold til det. Så det er noget jeg gerne vil tage med til videre overvejelse.

3) Hvor er det at du kigger på disse leverandørposteringer henne?
Jeg har personligt testet og oplever at jeg under "Regnskab -> Leverandører -> Posteringer på konto" og "Rapporter -> Leverandører -> Leverandørkontokort"
På begge disse rapporter, kan jeg se en postering der har 104 tegn, uden at den bliver ombrudt.
Den postering jeg har lavet med 250 (maks) tegn, ombryder godt nok linjen, og det syntes jeg egentlig er okay, da alternativet ville være at den bare skubbede linjen ud, således at vi ville være nødt til at scrolle frem og tilbage i skærmbilledet. Jeg tænker derfor ikke at dette er noget vi vil lave om.

 

Konklusionen bliver altså at dit første punkt allerede er under bearbejdning, og tiden må vise hvad den ender i. Dit forslag med at få sidevælgeren både i toppen og bunden af siden, tager jeg med til videre overvejelse og slutteligt vil vi som udgangspunkt ikke foretage os noget i forhold til ombrydningen af posteringstekster.
Du vil naturligvis blive opdateret her, når der er relevant nyt i forhold til overvejelsen af dit forslag.

Håber dette var et tilfredsstillende svar, og så vil jeg endnu en gang sige tak for feedback :)

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)

Hej Lene

Jeg vil lige benytte lejligheden til endnu en gang at sige tak for dine input i dette indlæg.
Jeg syntes personligt at vores nye layout efterhånden er landet et rigtig godt sted og vi oplever at vores brugere er meget tilfredse med vores nuværende design af programmet.

Dette skyldes naturligvis tilretninger på baggrund af modtaget kundefeedback og andre erfaringer, så mange tak herfra smiley


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)