FEJL ny faktua giver faktura statistik.

0
Hvis man på home knappen trykker på knapppen med illustrationen "+ fakrura" ville jeg forvente at den opretter en ny faktura. Det gør den ikke den hopper ind og viser min faktura statistik istedet. det er egentlig ret ulogisk.

Jeg kan godt på statistik siden trykke på kjul oversigt, hefter hvis jeg så går til hjem og trykker på "+ faktura" så hopper jeg til igangværende faktura, hvilket jeg antager er det i mener programmet skal.

i min verden så er det en fejl at den hopper til "faktura statistik", og det er misvisende at den hopper til igangværende fakturaer. enhver vil opfatte kanppen "+ faktura" som værende en knap til at oprette en ny faktura så den skulle oprette en ny faktura.

Med venlig hilsen

Allan Bøgild Pedersen
Bogild IT
i Forslag » Andet af (2.9k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Allan

Tak for dit indlæg.

Det er rigtigt at hvis man har valgt at få vist sin omsætningsoversigt under
"Salg -> Kunder -> Andre muligheder -> Vis oversigt"
Så vil den figurere som det første man ser når man åbner fanen "SALG" og eftersom "+ Ny Faktura" er en genvej til fanen SALG, så medfører det naturligvis at vi får vist denne statistik/oversigt, indtil vi har trykket "Skjul oversigt" hvorefter vi som du rigtigt nævner lander på listen "Igangværende faktura".

Hvor vidt dette er hensigtsmæssigt er selvfølgelig en individuel sag, jeg kan som udgangspunkt sagtens følge dit argument om at "Ny faktura" bør betyde at vi opretter en decideret ny faktura. På den anden side, vil jeg også mene at det billede vi har når vi står på "Igangværende faktura" åbner for mange flere muligheder end hvis vi røg direkte ind i en fakturakladde.

Fra listen over Igangværende faktura, har vi nemlig mulighed for både at redigere eksisterende igangværende fakturaer, oprette ny faktura, bogføre/sende valgte mv.
Altså bliver knappen i "Hjem" fanen, en genvej til meget mere end blot én ny faktura.

Med alt dette sagt er oversigten/statistikken, et levn fra vores gamle layout, og det er planen at vi vil integrere den på en måde, der er mere i takt med det nuværende, hvilket naturligvis også vil medføre at den ikke fremgår under fanen "SALG".

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)
Hej Lauris,

Sommetider så er jeres svar altså i rimelig god underholdning, ja om end komisk.

I har en illustration der tydeligt angiver at trykker man på denne knap opretter man en ny faktura, og du argumentere for at det er smartere at i så ikke gøre det illustrationen siger fordi man kan mere der hvor i så guider brugeren hen??? øhhh halloooo....
Det kommer altså til at blive et problem i jeres e-conomic hvis det er holdningen at jeres illustrationer ikke længere behøver at have noget at gøre med det der sker når man trykker på knappen.

Igen et eksempel på at det mere drejer sig om at få sat et "implementeres ikke" end det gælder om at vurdere og lytte til det der egentlig bliver sagt/skrevet.