Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




intelligent autmatisk udligning

0
Jeg synes det ville være smart hvis E-conomic var lidt mere intelligent i forbindelse med udligninger...

her er et eksempel:

1. jeg har en kunde der har en saldo på 0 kr.

2 jeg laver en faktura til kunde på kr. 300

3. der kommer en indbetaling fra kunden på kr. 300,-

Det skal jeg så udligne manuelt efterfælgende, selv om det jo er ret åbenlys hvad der er sket?

Med venlig hilsen

Allan Bøgild Pedersen
Bogild IT
i Forslag » Andet af (2.9k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Allan

Tak for dit indlæg :)

Vi har allerede en funktion der hedder Automatisk Udligning, du kan læse mere om denne her:
http://wiki2.e-conomic.dk/salg/kunder-kunder-automatisk-udligning

At sige den er automatisk, vil du måske mene er en tilsnigelse, da den rent faktisk kræver aktive klik, dette skyldes at vi ønsker at vores brugere altid er bevidste om hvad de laver.
Denne funktion er ikke tiltænkt til at udligne én postering, men nærmere hvis man har en hel bunke af de posteringer du hentyder til i ovenstående. Så ville vi kunne udligne dem allesammen samtidig, selvom der ikke er direkte reference mellem faktura og betaling.

Med de nævnte muligheder, føler jeg ikke på nuværende tidspunkt der er bevægegrundlag for at udvikle en mere automatiseret løsning, da dette i mit øjesyn kan skabe lige så meget kaos som gavn. Her tænker jeg på de virksomheder der fakturerer mange ens beløb, og ønsker at vide hvilke specifikke faktura der bliver udlignet. Det er derfor ikke et forslag jeg vil tage med videre til yderligere overvejelse.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)