Rabat i beløb

0
Hej

 

Jeg ved det har været oppe at vende mange gange både af mig selv og andre, jeg dristiger mig til at foreslå det endnu engang. I plejer at sige at i preoritere de forbedringer som flest mulige for noget ud af, det her er da absolut en feature som flest mulige vil få noget ud, jeg er sikker på at der er mindst lige så mange der ønsker denne feature som der er frmaer der bruger rabat i % som i har implementeret.

Med venlig hilsen

Allan Bøgild Pedersen
Bogild IT
i Forslag » Andet af (2.9k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Allan

Tak for dit fine indlæg.

Som du selv nævner har det været oppe at vende før, senest tilbage i september hvor du også selv deltog i debatten. Du nævner selv at vi altid prøver at anvende vores knappe ressourcer således at flest mulige brugere får glæde at det vi udvikler. Ud fra dette må vi konstatere at behovet for at tilkoble rabat i beløb, uden at anvende de workarounds der tidligere nævnt i: http://forum.e-conomic.dk/3716/rabat-i-kroner
Ikke er tilstrækkeligt stort, vi kan simpelthen ligge vores udvikler ressourcer på et område hvor væsentligt flere brugere vil få glæde af dem.

Jeg er glad for at du trods alt har modet til at tage den op igen, og jeg ser frem til den dag hvor vores udviklere blot sidder og triller tommelfingre og venter på at få forslag ind til udvikling. Det er dog ikke virkeligheden i øjeblikket og derfor er vi nødt til at prioritere lidt.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)
Hej Lauris,

Hvordan vurdere i egentlig at der er meget få der har behovet?
Hej igen

Det er en vurdering der selvfølgelig bliver påvirket af mange faktorer. Den største er naturligvis antallet af kundehenvendelser, derudover er den mulige work-around også en stor faktor.
I dette tilfælde findes der en work-around, der kan anvendes i mange henseender.
(Her tænker jeg på at have en vare der hedder "Rabat" hvor man kan angive rabatbeløbet)

Det er så selvfølgelig en individuel vurdering om man ønsker at anvende dén work-around, angive det via %satsen.
Der er ihvertfald mulige alternativer, hvilket peger i retning af at vores udvikler-ressourcer ville være bedre brugt ved at udvikle en funktion hvortil der ingen alternativer er.