Manglende logik i rykkerproceduren

+1
Hejsa

Når man er ind under rykkere.

Så er det når man vælger den dropdown hvor man vælger om man sender Rykker 1, Rykker 2, Rykker 3 eller Kontoudtog. Så står Kontoudtog som det første valg.

Problemet er at når man har sendt kontoudtoget så låser den rykkere så man ikke kan sende dem.

Derfor foreslår vi at "Kontoudtog" kommer sidst i Dropdown-menuen, da den jo "lukker" for flere rykker-afsendelser. Dette er mest logisk og giver mest mening. (i hvert fald i vores verden) :)

 

Mvh. Raf
i Forslag » Andet af (180 points)
status opdateret af

2 Svar

enig

eller man helt fjernede kontoudtog fra listen da et kontoudtog jo i seig selv ikke har noget at gære med en rykker procedure. E-conomic anbefaler jo selv at man anveder udskriver kontoudtog andet steds i systemet.

Med venlig hilsen

Allan Bøgild Pedersen
Bogild IT
Forslag af (2.9k points)

Hej Raf og Allan

Tak for jeres bidrag.

Jeg kan til dels være enig i at det måske ikke er hensigtsmæssigt at menupunktet som standard står på "Kontoudtog" når vi selv ofte anbefaler at vælge kundekontokortet andetsteds.

Jeg er dog ikke enig i at den låser/ødelægger muligheden for at køre rykkerproceduren. Grunden til at vi ikke anbefaler dette kontoudtog, er at det også som standard vælger en betalingsbetingelse der hedder "Netto 8 dage". Så den dato man laver kontoudtoget på. f.eks 01.01.14 - 31.01.14, så vil man først kunne lave en rykker 8 dage senere.. altså d. 08.02.14.

Så kontoudtoget ødelægger/forhindrer ikke rykkerproceduren, man skal blot være opmærksom på betalingsbetingelser og respit dage. Grunden til at vi beholder kontoudtog herinde, er at den giver mulighed for at lave yderligere rentetilskrivelser mv. selv efter at rykker 3 er forfalden.

Så på nuværende tidspunkt er det ikke noget jeg vil gå videre med til udviklerne, da det egentlig fungerer efter hensigten, man skal blot være opmærksom på at de efterfølgende rykkere skal ligge på en dato der ikke indgår i kontoudtoget, eller indenfor valgte betalingsbetingelse/respit dage.


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)
opdateret af