Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Flyttet rundt på symboler/funktioner

+2
Hej.

Hvordan kan det være, at man har valgt at flytte rundt på symboler / funktioner ved oret ordre / slet konto osv.

I har flyttet rundt, så man er ved at slette ordrelinier og sager, samt kunder ved vanens magt.

Kan man ikke flytte dem tilbage, så de sidder i samme rækkefølge som før?

Forandring fryder, men vanens magt er større!

VH

En ikke helt tilfreds tvangsflyttet kunde?

Reparo ApS
i Spørgsmål » Andet af (180 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Reparo

Tak for dit indlæg

Jeg er helt enig i at vanens magt er stor, det er desværre ikke muligt at brugerdefinere opsætningen af ikoner og funktioner, så jeg håber at du kan tilvænne dig de nye placeringer.

Jeg kunne dog rigtig godt tænke mig at høre nærmere om hvad det specifikt er for nogle ikoner du havde i forhold til hvilke du har nu, og hvilke funktioner det helt specifikt får dig til at udføre (eller ihvertfald næsten).
Så kan jeg danne mig et lidt mere specifikt billede af hvad det er du hentyder til helt præcist.

Jeg ser frem til at høre nærmere :)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)
Hej Lauris.

I gode gamle dage, havde man under kundelisten, symbolerne for oprettelse af ny ordre/faktura, ny kontaktperson og se konto osv. i højre side af af siden. Det er den også idag, men i har flyttet rundt på rækkefølgen af symbolerne.
Jeg ønsker ikke at kunne flytte rundt på dem selv, bare at i lod dem være i den rækkefølge de var før opdatering.

VH
Arne
Grunden til at vi har valgt at flytte rundt på ikonerne, er at vi har valgt kun at have de mest relevante ikoner vist i selv kartoteket, så har vi lagt de øvrige muligheder ind under "flere".
Dette for at gøre helhedsbilledet mere overskueligt, det er ikke noget vi umiddelbart vil flytte mere på, så når du igen har tilvænnet dig de nye placeringer, så er du sikret et godt stykke frem i tiden.

Håber dette er en acceptabel mulighed for dig.

Mvh. Lauris