Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Lav det venligst om, så man kan følge med i fakturering

+2
I det gamle economic kunne man følge med i faktura og bogføring. Det kan man ikke. Så Jeres vurdering er forkert. Det bør absolut implementeres.

Det øger risiko for fejl og gør systemet langsommere at man ikke kan følge med.

Venligst lav det om.
relateret til et svar til: Overblik ved fakturering
i Forslag » Salg af (760 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Legoland

Tak for dit indlæg

Som Camilla skriver i det relaterede indlæg, så kan man, når man har gemt fakturalinjen trykke Esc for at ryge tilbage til fakturakladden, her får man så et overblik over de linjer man har tastet og man kan kontrollere dem for eventuelle fejl.

Når dette er sagt, vil jeg medgive at det ikke er første gang vi hører dette, og at vi for tiden undersøger mulighederne for at lave en løsning der giver et øjeblikkeligt overblik. Hvilket muligvis kunne blive noget i stil med den posteringsoversigt der er tilknyttet modal-vinduet i kassekladden.
Dette er dog ikke noget  der ligger fast, men det er noget af det der bliver kigget på.

Eftersom der var en hel masse muligvis og hvis'er i ovenstående, vil jeg sætte dette indlæg som overvejes, således jeg kan give en opdatering når vi er nået nærmere en konklusion

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)