Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ændring i felt til søgeresultat gør søgefunktionen ubrugelig - ændring ønskes!

+1

Kære Economic

Med stor glæde konstaterede vi at søgefeltet til varesøgning under ordrelinjeoprettelse i det nye system var blevet aktivt, således søgning kan gøres, blot ved at taste i feltet, hvorefter resultater fremkommer i en box.

Det sparer os for tusindevis af sekunder, da man ikke skal kligge sig ind i vareliste hver eneste gang, og I de første uger virkede dette HELT FANTASTISK :-)

MEN, for nogle dage siden har I redefineret størrelsen af den box, hvori søgeresultaterne fremkommer, således at den er blevet gjort meget smallere end oprindeligt.
Dette er sandsynligvis gjort af rent kosmetiske grunde.

PROBLEMET er bare, at vi har utroligt mange varer i vores branche, hvor det eneste unikke i varenavnet er størrelsen eller farven, og af den grund står det unikke som det sidste i vareteksten.
Med den meget mindre box til resultater, gør det, at vi ved søgning bare får en liste varer, hvor vi ikke kan se det unikke i varenavnet.

Herunder et eksempel med en vare med blot 4 forskellige, men problemet omfatter tusindevis af varenavne i vores varedatabase.

Som det ses kan man netop ikke se de unikke størrelser på varerne pga. kassens størrelse.

DERFOR, PLEASE, PLEASE, definér størrelsen på denne kasse op til dobbelt størrelse igen!
Det kan ikke betyde noget negativt for dem der har korte varenavne/numre, men det gør en verden til forskel i vores, og sikkert mange andres tilfælde.

På forhånd tak!

Jakob Just, Medejer
Sengespecialisten Vejle A/S

i Forslag » Andet af (130 points)

1 Svar

Helt enig! Vi har også varenavne, der netop har unikke oplysninger til sidst!
Tilbage til dobbelt størrelse ville være fint, men under alle omstændigheder at vise det fulde varenavn ved mouseover, hvor det er forkortet.

Tak!

Mvh

Image / Joakim
Forslag af (1.1k points)