Informizely customer feedback surveys

Brugertilknytning på ordre

+1
Hej

Vi har en række kørende sælgere som er provisionslønnet. De har deres faste kunder de har trukket ind i huset, og bliver derfor også belønnet når de virksomheder køber via telefon til kontoret.

I de situtationer er det en anden medarbejder end den konkrete sælger, som opretter ordren, og sælgeren får dermed ikke direkte besked omkring salget. Sælgerne har salgsmål, som de skal gennemføre hver måned.

Derfor er mit forslag, at man har mulighed for at trække en oversigt over salgsordre, pr. medarbejder, som sælger lige kan gennemgå efter en længere periode væk fra kontoret så man kan holde styr på om deres kunder har haft nye ordre (og de dermed undgår at spørge til et salg der allerede er foretaget ved besøg), og kan følge med i salgsstatusen, for hvor tæt de er på mål. Som jeg ser det nu, er der kun omsætningsrapporten der kan klare dette nu, og det er vel kun for salg der er faktureret?
lukket
i Forslag » Andet af (430 points)
vises igen af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej RS-AG

Det er rigtigt forstået at omsætningsstatistikken kun viser de fakturaer der er faktureret.
Det alternativ du har, er at eksportere dine ordrer, få dem vist i Excel, og så kan en hurtig sortering vise hvilke ordrer der ligger på hvilke sælgere.

Den eneste lille hage er, at denne eksporteringsfunktion kræver at der er adgang til "Indstillinger" hvilket jeg ikke ved om dine sælgere har?

Fremgangsmåden er som følger: Alle indstillinger -> Eksporter data -> Download lister enkeltvis -> evt. afgræns datoer -> Send data -> Ordre.csv
Her vil der være vist Kundenavn, Beløb, Overskrift og tekster og naturligvis "VorRef" der gør det muligt at se hvilken sælger ordren "tilhører"

Denne mulighed håber jeg at du kan finde anvendelig til dit formål. Eftersom vi har mulighed for at udtrække den nødvendige data, er det ikke noget vi på nuværende tidspunkt vil arbejde på at implementere som en direkte funktion. Hvis du ønsker mere styring end dette tilbyder, så har vi nogle forskellige app partnere der ligeledes kan løse dette for dig, f.eks. har itnvision en provisionsberegning applikation der måske kunne være noget. Den findes her: http://www.e-conomic.dk/apps/provisionsberegning

Venlig hilsen/Best regards

 

Lauris P. Sørensen

Team Scale, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (35.0k points)
valgt som bedste svar af