Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ny e-conomic

0
Hvorfor forsvinder billedet af det indscannede bilag, når der anvendes "Fordeling" ved bogføring i en kassekladde?

Ja, jeg kan godt se, at så kan man aktivere luppen i venstre margin. Men det er da møg irriterende, at der hele tiden skal bruges ekstra fif for at løse et simpelt problem.

Men også denne "facilitet" er vel testet og godkendt af en eller flere i forum.
i Forslag » Andet af (26.5k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Erik

Tak for dit indlæg, eftersom modalvinduet der indeholder fordelingsskabelonen åbner separat, "forsvinder" bilaget jo. Som du selv siger, så har du muligheden for at klikke på ikonet "Vis bilag" og det føler jeg egentlig er en glimrende mulighed, så kan vi nemlig selv bestemme placeringen af bilaget, således at hvis vi tilføjer flere linjer til fordelingen så vil den aldrig ryge ud af skærmbilledet.

Så umiddelbart syntes jeg ikke at den optimale løsning er at vi altid kan se bilaget i fordelingsskabelonen, men nærmere den eksisterende mulighed hvor vi kan aktivere det efter behov.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Mener du dermed, at når der bogføres uden fordeling, så er visning af bilaget i et modalvindue ikke optimalt; for så er vi på bølgelængde.
Det mindes jeg ikke at have sagt. Bilaget bliver vist i modalvinduet i det normale posteringsvindue. Når du så anvender Fordelingen, så kan du jo oprette op til 25 linjer, hvilket gør modalvinduet væsentligt "længere" altså er der ikke plads til at have ekstra linjer OG bilag i fordelings-modalen.
Så læs dit svar umiddelbar over min kommentar. Selvom det du skriver, giver mig indtrykket af sproglig forvirring.
Hvis det er dér vi er på nuværende tidspunkt med argumentationen, så tror jeg blot at jeg vil runde dialogen af med at sige vi ikke vil implementere det på nuværende tidspunkt da jeg føler vi har en løsning der er mere hensigtsmæssig end dit forslag.
Ja, lad bureaukratiet længe leve - og kunderne dø(Gå bort).
Operationen lykkedes, men patienten døde.