Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




stk / timer og enhedspris på pbs

0
Hej

Jeg har skrevet en faktura med en tekst (fx dato og hvilket varer kunden har fået) og 1 eller 2 timer / stk til en pris af  fx. 300 kr  (fx. 2x 300 det er 600 kr), fakturaen ser rigtig ud og jeg skal sende den via PBS.

Når jeg så sender den, så kommer der kun teksten (fx dato og hvilket varer kunden har fået) samt beløbet på 600 kr og så et totalbeløb hvis kunden har købt flere varer. Det er også fint.

Det jeg sanver der kommer med til PBS er antal timer / stk. (fx.1 eller 2) og timer / stk pris (fx 300 kr), så kunden har mulighed for at se hvor meget de har fået og til hvilken pris, for det fremgår ikke af den PBS de får tilsendt.

Håber det er noget der kan lægges ind så vi ikke bliver kimet ned af vores kunder.
i Spørgsmål » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej Pia

Tak for din indlæg og dit glimrende spørgsmål.

Det der bliver medtaget på dine pbs opkrævninger er kun den linje der hedder "Varenavn" så hvis du vil have antal og pris med, så har du følgende muligheder: 
1. Vælge at udfylde antal og pris, i samme linje altså "Varenavn" som f.eks. "Arbejdstimer, 3 tim á 300 kr."
2. Betale for at få medtaget ekstra linjer hos PBS, følgende artikel: http://wiki2.e-conomic.dk/salg/fakturering-pbs-dan-en-pbs-fil inderholder følgende beskrivelse: 

"Ud over en hovedlinje kan der indsættes yderligere linjer før og efter fakturalinjerne. Disse linjer er ikke gratis, (se priser på www.PBS.dk). I ”Ekstra linjer før”/”Ekstra linjer efter” kan du indsætte de dynamiske felter [NettoBeloeb] og [MomsBeloeb], som indfletter det samlede nettobeløb og momsbeløb.."

Disse ekstralinjer ville så kunne tilføje den ekstra information du søger.

Jeg håber ovenstående har kastet lidt lys over sagen, hvis du har tillægsspørgsmål er du velkommen til at skrive igen :)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)