Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ny e-conomic

0
I salgsfakturabilledet er der yderst til højre en delete-knap; men den virker ikke, virker ikke, måske virker, i den browser, jeg bruger.

Skal det virke hver gang, skal boksen yderst til venstre afmærkes, derefter Andre muligheder og derefter slet valgte. Og efter så mange museklik kommer det evindelige: Vil du slette linjerne? Ja, gu´ vil jeg. Efter så mange klik har jeg vel besluttet mig!..

Det er mange museklik for en enkelt linje, men det vedligeholder min musearm.
i Forslag » Andet af (26.5k points)
opdateret af

1 Svar

Hej Erik

Hvilken browser bruger du, samt hvilken version? Hop evt. ind på denne side for at se dette: http://Supportdetails.com

Jeg har selv prøvet at genskabe i Chrome version 35, Firefox version 29 og Internet Explorer 11 - uden dog at kunne genskabe. Så jeg kunne godt tænke mig lidt mere information om din browser.

Og hvis der er andre der har oplevet det skal de også være hjerteligt velkommen til at melde sig på banen :) 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
Jeg tester jo ikke alle browsers, men jeg har efterfølgende fundet ud af, at krydset yderst til højre virker, HVIS jeg kan ramme den aller nederste del af ikonet(X). Klikker jeg f.eks. midt på, sker der ingen ting.
Iøvrigt bruger jeg for det meste Chrome.
Det ville nok også være urimeligt at forvente, så det var bestemt heller ikke sådan det jeg skrev skulle forstås - det var blot for at sige at jeg selv har testet i disse versioner, så hvis du ud fra det lagde mærke til at du havde en ældre version af f.eks. Chrome, så kunne du prøve at opdatere den og se om det også her er det samme.
Ved du hvilken version af Chrome det er du bruger? Du kan finde ud af det enten ved at besøge http://supportdetails.com eller ved at klikke oppe til højre på de tre vandrette linjer og gå ind under Om Google Chrome.
Så har jeg nemlig lidt mere at kunne gå videre med i forhold til at finde ud af hvorfor det sker.
Version 35.0.1916.114 m
Det samme problem er der, når man skal udligne en betaling i debitormodulet. Og som følge deraf vel også i kreditormodulet. Klik midt i udligningsikonet virker ikke.