Informizely customer feedback surveys

Slette alle varer

0
Hej,

Jeg kom forleden til at uploade alle varerne fra en webshop i mit varekartotek, og der skal de ikke være. Er der en måde jeg kan slette alle varer på én gang, eller bare overskrive alle varerne? Jeg har kun ca. 10 varer/ydelser, men nu har jeg ca. 150 varer i mit kartotek.
lukket
i Spørgsmål » Andet af (290 points)
status opdateret af

3 Svar

 
Bedste svar


Hej Danni,

Du vil aldrig kunne slette dem. Det du vil kunne gøre er at spærre dem, når du redigere dem. Det gøres under den enkelte varer og så under adgang. Her vil du så vælge spærret. Således vil de stadig være der, men stå under spærrede vare.

Skulle du have behov for at bruge varenumrene til andre vare, så husk og omdøb numrene. Først skal du dog lige under indstillinger og ændring af numre sætte et flueben ud for varer.

Så skal det nok lykkes, og jeg hører selvfølgelig gerne hvordan det gik.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af
Hej Danni,

Det vil du desværre ikke kunne gøre nemt og hurtigt   

Vi er dog opmærksomme på at dette ikke er hensigtsmæssigt, og det kan ske at man importere noget forkert. Derfor er det en funktion der vil komme, men jeg vil desværre stadig anbefale dig at slette dem manuelt som tingene er nu.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
Hej Steffen,

OK, mange tak for svaret. Jeg ville gå i gang med at slette manuelt, men opdager pludseligt noget andet. Efter som nogle af varerne fra den webshop overskrev mine, så står det som at jeg har solgt disse varer. Jeg kan derfor ikke slette en varer, fordi systemet siger at den findes på 4 fakturalinjer.

Hvad gør jeg her for at få lov at slette den?

På forhånd mange tak.
Spørgsmål af (290 points)