Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ny e-conomic

0
Godkend alle bilag i kladder.

Hvorfor er der et selvstændig punkt i kassekladderne til at "Godkende alle bilag", medens der f.eks. under Bank/Betalinger er en boks over første kolonne?

Er det terminologien, der halter, eller er der en konkret årsag?
i Forslag » Andet af (26.5k points)

1 Svar

Hej Erik

At godkende posteringerne i kassekladden ses som en funktion der har større konsekvenser hvis man får godkendt posteringerne og bogføre dem allesammen, i forhold til at eksportere en fil hvor man blot efterfølgende kan slette filen og lave en ny uden det har en påvirkning på regnskabet.

Derfor er Godkend alle, en knap for sig selv fordi der kommer en boks frem der spørger om man er sikker på at man vil godkende alle posteringer inden de bliver godkendt, samt der bliver gjort mere opmærksom på at man godkender alle posteringerne i forhold til hvis det skulle være samme funktion som inde under Betalinger.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
Det synes jeg, er en lidt søgt forklaring, da man ikke bør kunne bogføre konterede poster, der ikke balancerer.
Sidder du med 100 poster/bilag, hvor 90 er konteret og klar til bogføring, så er det nemmere at godkende alle 100 bilag og derefter fjerne fluebenene ved de 10 poster, der ikke skal/kan bogføres. Og skulle man ved en fejl komme til at godkende alle 100 poster, så er det alt andet lige meget nemmere at kunne fjerne alle flueben med et enkelt klik og ikke 100 (klik).
Jeg kalder det logik og arbejdsbesparende.
Begrundelsen var heller ikke at det skulle forhindre i at kunne bogføre posteringer der ikke balancere, men at det trods alt kræver mere arbejde at skulle til at tilbageføre bilag som man fejlagtigt har godkendt og bogført, og dermed ligger der en ekstra boks hvor man skal acceptere at man vil godkende alle posteringer. Hvorimod man under Betalinger blot kan hente en ny fil.