På IPAD man kan ikke længere omdanne udskrevne følgesedler til PDF

0
I den nye version af  E-conomic, som vi fik i går, kan man ikke længere omdanne udskrevne følgesedler på skærmen til PDF-format, således de kan sendes videre, når man bruger IPAD.

Fordelen ved E-conomic er netop progammet ligger på ekstern server, således programmet kan tilgås fra hele verden, når man har adgang til internettet, men nu skal man igen have en bærbar PC med i tasken.

Desværre et tilbage skridt, som vi ikke kan leve med.

Er der nogen der ved om C5 virker ordenligt på IPAD?

Mange lysende hilsner

Lars Frost
spurgt 23 Maj, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Lars Frost (190 points)
status opdateret 13 Apr, 2015 af PeterLuthman

4 Svar

 
Bedste svar

Hej Lars

 

Tak for dit indlæg og feedback smiley

 

Jeg kan sagtens se i din situation er det stærkt problematisk, at vores følgesedler er blevet det man kalder et modalvindue alle steder i programmet. Det er taget til efterretning, og jeg tror faktisk det er noget vi rykker på at ændre tilbage til en PDF-pop'up relativt hurtigt. Det er allermest af hensyn til, at vi har det samme flow alle steder, og den åbner netop en pop'up, når man bogfører henholdvis vareleverandørfaktura og almindelige faktura.


Tak fordi du gjorde os opmærksomme på udfordringen i forhold til andre platforme, selvom vores program ikke som udgangspunkt er optimeret til fx iPad, så er det naturligvis frustrerende, hvis noget har virket og så ikke længere virker.

 

Jeg tager den videre herfra og håber jeg kan melde en tidshorisont på en evt. rettelse tilbage her relativt hurtigt. smiley

 

PS. aner ikke om C5 virker på iPad, men bliv her lidt endnu, så fixer vi det her i stedet ... laugh


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 23 Maj, 2014 Forslag af PeterLuthman (10,290 points)
valgt som bedste svar 23 Maj, 2014 af Lars Frost
Takker!

Håber, at det bliver løst!

 

God weekend!

Mvh/Lars
besvaret 23 Maj, 2014 Forslag af Lars Frost (190 points)
besvaret 23 Maj, 2014 Forslag af MCA (260 points)

Hej Lars

 

Nu ved jeg ikke om ventetiden har gjort, at du gået i retning af C5, men jeg ville i hvert fald lige melde ud og sige, at opdateringen omkring pop'up i stedet for modal og dermed sandsynligvis også de problemer du havde i forhold til iPad skulle være løst.

 

Jeg siger endnu engang tak for dit engagement her på forum, og du kan jo så om ikke andet sige, at du har lavet et lille fingeraftryk hos os, og det er vi glade for smiley.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 13 Apr, 2015 Forslag af PeterLuthman (10,290 points)