Informizely customer feedback surveys

Tidregistrering - projektmodul - besværlig

+1
Kræver uendeligt meget  ekstra arbejder i forhold til det gamle. –unødige klik med musen hvor man så skal flytte hånden fra tastaturet, mange ekstra tryk på TAB.

I medarbejder vælger man tidregistrering – det er jo så det man vil, men så skal man trykker på tidsregistrering  igen for at begynde ? – så skal man klikke på projekt  for at komme til at skrive projektnr  og her fra er rækkefølgen yderst uhensigtsmæssig, og man kommer tilbage til startfeltet inde man er færdig ?

Nogen bør gennemgå denne procedure for at få minimeret de mange ekstra tab og klik der medfølger i den nye e-conomic.  – jeg her ikke beskrevet det hele her, da det bliver en meget lang tekst, men forklarer mig gerne hvis i vil ringe til mig ?
i Forslag » Andet af (270 points)
status opdateret af
Jeg har som regel en tidsregistrering, som jeg bare kopierer ved at trykke "C", den har allerede korrekt udfyldt projektnr, aktivitet, beskrivelse, måned og år osv.
Problemet er at når man trykker "C", står man stadig nede i listen af tidsregistreringer. Man burde flytte fokus op til den øverste del af skærmen så man kan rette de ting der skal rettes. I stedet må man bruge musen til at flytte fokus derop.
Det næste problem er så at når man er færdig med at redigere registreringen, så kan man ikke tabbe hen til "OK" knappen og enter virker ikke.

Wow ... så kom der en opdatering her i august. Jeg er ikke imponeret. muse-fri navigering kan umulig være testet - eller er jeg smidt på betaen?
Alt er blevet fixet. Nu behøver jeg igen ikke bruge musen. Tak.

3 Svar

Hej Søren,

Der er nogle drillerier i forhold til tidsregistrering i det nye design; det kan du ikke have mere ret i.

Der er dog et helt nyt interface til tidsregistrering på vej, som jeg gerne vil have lov til at tilbyde dig i BETA-form hvis du har lyst til at prøve det?

Send en mail til info@e-conomic.dk og henvis til dette indlæg her, så kan vi slå det til i din aftale med det samme :)

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)
Hej igen,

Så er den nye tidsregistrering ude til alle projektstyringsbrugere.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)
Hvis det stadig er relevant, så kan jeg nævne at det er muligt at tidsregistrere lidt hurtigere med et såkaldt Excel AddIn, hvor man altså kan registrere tid via et excel ark. Det er i særdeleshed hurtigere hvis man skal registre på mange forskellige datoer, forskellige projekter og evt. for forskellige medarbejdere. I denne løsning er der ikke en masse klik eller trin man skal igennem.

Se evt. vores løsning her  https://www.sanocast.dk/timemanager eller se kort video her:
Forslag af (320 points)