Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Periodiser

0
Er det muligt at have en funktion hvor man ikke skal tilvælge peridisering men istedet fravælge? Som det er i dag skal jeg tilvælge periodisering på alle min fakturaer.
i Forslag » Andet af (220 points)
status opdateret af 🔒

3 Svar

Hej smiley

 

Tak for dit indlæg, som det er lige nu er det ikke muligt nej - som sikkert også er grunden til, at du har oprettet indlægget her. Jeg må indrømme jeg ikke har hørt om behovet før, men jeg skal ikke kunne sige om der er andre, som ligger inde med det. Derfor tænker jeg vi kan sætte forslaget til overvejelse og se om andre også ønsker funktionen, og så kan vi vurdere derfra.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (10.3k points)

Hej 954870

Vi har haft dit indlæg op og vende på vores møde smiley

Der har tidligere her på forum været snakket omkring fast periodisering på vare, for at undgå at misse en periodisering. Du kan læse det andet indlæg her.

Vil løsningsforlaget på dette tiliger indlæg også kunne tilgodese dit ønske?


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Hej Camilla

Det er en super ide at sætte periodisering ind på varen,vil systemet så også fremover periodisere når man krediter varene eller kopier og vender en faktura til en kreditnota og ikke som i dag hvor jeg skal vælge periodiser når jeg krediter og eller kopier og vender en faktura?
Venlig hilsen Lisbeth
Hej

 

Det er nu over 2 år siden, at dette indlæg er oprettet. Jeg vil derfor gerne undskylde for, at du ikke har fået en afklaring her på vores Forum omkring dit forslag.

 

Vi kommer til, at udvide periodiseringsfunktionen til, at man kan fravælge periodisering frem for, at tilvælge den på en salgsfaktura. Derfor sætter jeg dette indlæg til ”implementeres ikke”.

Det gør vi ikke af den årsag, at vi mener de fleste kunder vil skulle tage stilling til ”til” og ”fra” datoerne på de individuelle fakturaer – og derved alligevel skulle redigere/indtaste i de felter. Ud fra den betragtning vil vi komme tilbage til, at man kunne spare brugeren for, at sætte fluebenet ”Periodiser”, men det mener vi ikke giver nok værdi for vores brugere i forhold til udviklingstid.

 

Det som vi har i overvejelserne for nu værende er, at sikre man husker, at periodisere sine salgsfakturaer og have et overblik over dette. Du kan læse om dette på forum indlæg http://forum.e-conomic.dk/17901.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Rune Troels Larsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (1.7k points)