forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Hurra - pludselig går det en del hurtigere med fx Åbne posteringer!!

+1

Hurra og stor glæde! Var ved at skrive nedenstående - ville lige tjekke endnu engang - og vupti gik det pænt hurtigt at få data frem.  Tak og håber hastigheden holder yes

mvh/Helle

 

***Når jeg fra kundelisten ønsker at tjekke Åbne poster på en kunde, går der 1-2 minutter med at glo på et tomt vindue, før data omsider kommer frem. Denne ventetid/forsinkelse er først opstået efter jeg gik over til det nye design. I det gamle design kom data op med det samme. Ventetiden er uafhængig af antal poster. Det er håbløst med den lange ventetid! Kan I ikke snart speede op? ***

 

spurgt 21 Maj, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Helle B (1,640 points)

1 Svar

Hej Helle

Jeg er glad for at høre at det lykkedes at få mere fart på mens du skrev indlægget - jeg vil dog gerne sikre mig at du så også har oplevet at det har holdt ved siden?

Jeg har selv forsøgt at teste i et par af mine egne aftaler og stødte ikke selv på nogle hastighedsmæssige udfordringer, men jeg vil selvfølgelig hellere end gerne også høre om dine oplevelser :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 22 Maj, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”