Informizely customer feedback surveys

Simulering af resultatopgørelse inden kassekladden bogføres - uden tidl. bogføring

0

Jeg ville finde det nyttigt hvis man kunne lave en rapport hvori, der kun optræder poster fra kassekladden, så kan man se hvilken indvirkning ens bogføring vil få.

Med venlig hilsen

Steen Mathisen

 

i Forslag » Andet af (870 points)
status opdateret af

2 Svar

Er det ikke det man kan her ?

Mvh

Robert Nissen

Forslag af (2.2k points)
Hej Robert,

Nej - Hvis jeg f.eks. allerede har bogført noget i januar og har poster i kassekladden for januar, så viser rapporten hvordan det nye resultat INKLUSIV de gamle poster. Jeg tænker en rapport der ALENE viser posterne fra kassekladden, evt. med en kolonne med gamle poster, en kolonne med posterne fra kassekladden og så en samlet kolonne. På den måde vil man få et overblik over præcis hvordan poster i kladden er sammensat og nemmere kunne gennemskue fejl.
Hej Steen

Tak for dit forslag.

Det er ikke et forslag jeg mindes at have stødt på før, så er meget spændt på tilslutningen til dette.

Som Robert nævner så er det muligt i f.eks. Resultatopgørelsen eller Saldobalancen, at medtage kladdeposteringer. Som du selv nævner så tager den dog både bogførte posteringer og kladdeposteringer. Det er dog muligt at klikke på den enkelte konto og sortere efter om posteringerne er bogførte eller ej og derved se hvad saldoen for de ikke bogførte poster ender på.

Ideen med at medtage kladderposteringerne er lige netop at kunne se hvilken påvirkning kladdeposteringerne har på det eksisterende regnskab, da det er sådan regnskabet vil se ud hvis man bogfører sine kladdeposteringer.

Jeg er som sagt spændt på at se om andre byder ind med samme behov da jeg ikke har hørt om behovet før. Men af den grund sætter jeg forslaget til Implementeres-ikke, men det vil selvfølgelig kunne tages op igen, hvis der skulle vise sig at være et behov for andre også.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)