Dynamisk felt til tekst ved rykkergebyr

0

Hej

Jeg har et stort ønske om, at teksten på en rykker, hvorpå der lægges et rykkergebyr bliver et dynamisk felt. så sysmemet selv henter fakturanummeret, på den faktura rykkergebyret vedrører, da det p.t. er meget upraktisk, at man selv skal ind og skrive det i teksten, og så huske at ændre det på næste kunde, der får pålagt et rykkergebyr.

Teksten ved et rykkergebyr vil derfor fremgå som f.eks : "Rykkergebyr faktura 10521"

Det er især relevant ved de kunder, der ikke har betalt rykkergebyr på flere fakturaer, da et kontoudtog tydeligt viser hvilke fakturaer rykkergebyrerne knytter sig op på (relavant info både overfor kunden + virksomheden)

Håber I vil implementere dette.

På forhånd tak.

 

spurgt 20 Maj, 2014 i Forslag » Andet af Phoning (120 points)
status opdateret 23 Maj, 2014 af PeterLuthman

2 Svar

Hvordan skal det fungere, hvis der rykkes for flere fakturaer på en gang?
besvaret 20 Maj, 2014 Forslag af Erik Jensen (25,460 points)
Man kunne have 2 valgmuligheder.
1) om man ønskede et manuelt felt til sine rykkere som nu eller
2) om man ønskede det dynamiske felt med fakturanumre (hvis det kun var én faktura man rykkede for - (hvilket det i de fleste tilfælde er, efter mange års erfaring som debitorbogholder)).

Begge/alle fakturanumre kunne også oplistes i det dynamiske felt ved rykkergebyrer.

Hej Phoning


Tak for dit forslag smiley

 

Jeg er lidt i samme båd som Erik på denne her, da jeg tænker det vil skabe nogle udfordringere, hvis man rykker på flere fakturaer på en gang - altså hvis det lige skal være fakturanummeret man kan skrive. Det er selvfølgelig rigtigt, at man ofte kun vil rykke på en faktura, men ikke desto mindre tillader systemet, at man rykker på flere på én gang. Derfor bliver den nødt til at tage hensyn til dette. Jeg kan selvfølgelig godt se, at det så evt. er noget man kan slå til og fra, men det vil umiddelbart kunne øge forvirringen og risikoen for fejl, hvis man ikke er med på, hvad funktionen gør.

 

Jeg tænker dog, at der måske er nogle andre dynamiske felter som er specifikke for rykkeren der kunne give mening? Rykkernummeret/overskriften, datoen for rykkeren eller lign. - ville dette kunne hjælpe alternativt? Jeg vil sætte grundforslaget som implementeres ikke, da jeg ikke kan se, hvordan det kan implementeres uden at skabe ekstra kompleksitet og forvirring om funktionen for vores kunder. Men lad mig endelig høre om du har et tillægsforslag som kan fungere mere rykkerspecifikt, så det også kan virke, når man rykker for flere faktura på én gang.

 

Endnu engang tak for forslaget og dit engagement i programmet smiley


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 23 Maj, 2014 Forslag af PeterLuthman (10,290 points)