Fastholde varetekster fra abonnementer

0
Hej e-conomic,

Jeg har en kunde, som bruger abonnementsmodulet. De har til hvert abonnement knyttet en vare. For hver vare, der er tilknyttet, er vareteksten ændret, men den ændrede tekst slår ikke igennem, når man kører abonnementskørslen. Det betyder, at systemet blot henter vareteksten fra varekartoteket. Det må da være en fejl, ikk?

med venlig hilsen

Bodil Retbøll

Med venlig hilsen Bodil Retbøll cand. merc. aud. (Indehaver) (mobil 22477172) Økomatch ApS www.okomatch.dk info@okomatch.dk
i Spørgsmål » Andet af (2.9k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Bodil

 

Tak for dit indlæg! smiley

 

Jeg er helt enig i, at hvis den opfører sig på den måde, så er det en fejl. Jeg har dog lige testet det i min egen aftale, og der kan jeg ikke få den til at gøre det? Altså dvs. jeg ændrer teksterne på de enkelte abonnementer og de tekster henter den så med over på abonnenternes faktura. Jeg tænker derfor om I evt. kunne kontakte supporten så vi kan komme med ind og se om det evt. er et mere aftalespecifikt problem?

 

Indtil videre vil jeg omtagge det til at være et spørgsmål, da det er noget applikationen kan/har kunnet og derfor ikke må/skal være et forslag smiley.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (10.3k points)