forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Fastholde varetekster fra abonnementer

0
Hej e-conomic,

Jeg har en kunde, som bruger abonnementsmodulet. De har til hvert abonnement knyttet en vare. For hver vare, der er tilknyttet, er vareteksten ændret, men den ændrede tekst slår ikke igennem, når man kører abonnementskørslen. Det betyder, at systemet blot henter vareteksten fra varekartoteket. Det må da være en fejl, ikk?

med venlig hilsen

Bodil Retbøll

Med venlig hilsen Bodil Retbøll cand. merc. aud. (Indehaver) (mobil 22477172) Økomatch ApS www.okomatch.dk info@okomatch.dk
spurgt 20 Maj, 2014 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Økomatch (2,890 points)
status opdateret 23 Maj, 2014 af PeterLuthman

1 Svar

Hej Bodil

 

Tak for dit indlæg! smiley

 

Jeg er helt enig i, at hvis den opfører sig på den måde, så er det en fejl. Jeg har dog lige testet det i min egen aftale, og der kan jeg ikke få den til at gøre det? Altså dvs. jeg ændrer teksterne på de enkelte abonnementer og de tekster henter den så med over på abonnenternes faktura. Jeg tænker derfor om I evt. kunne kontakte supporten så vi kan komme med ind og se om det evt. er et mere aftalespecifikt problem?

 

Indtil videre vil jeg omtagge det til at være et spørgsmål, da det er noget applikationen kan/har kunnet og derfor ikke må/skal være et forslag smiley.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 21 Maj, 2014 Spørgsmål af PeterLuthman (10,290 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”