Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ændre navn på fakturavedhæftning i mails

0
Hej,

Er det muligt at ændre navnet på fakturavedhæftningen, således at når der "bogføres og sendes", at man ikke modtager en mail med en vedhæftning der er navngivet med en masse tal, men f.eks. "Firmanavn - emne - fakturanr"?

Jeg har søgt rundt herinde men kunne ikke finde et spørgsmål der matchede dette.

På forhånd tak!
i Spørgsmål » Andet af (140 points)

1 Svar

Hej

Tak for dit spørgsmål.

Jeg kan huske at det har været oppe og vende her på forummet før - og at itnvision meldte sig på banen med en løsning: http://www.e-conomic.dk/apps/e-mailadministration

Det ligger ikke i vores planer at udvikle muligheden for at man selv kan navngive sine PDF-filer i nærmeste fremtid, som det ser ud lige nu.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (17.7k points)
Hej igen,

Umiddelbart er den løsning ikke relevant, da man ikke kan ændre navn. Må bare få sendt det direkte til mig selv, ændre navnet, og sende faktura afsted på den måde.

Vil dog være skønt med en sådan mulighed - det virker bare mere professionelt at have navn end en masse tal.

Men tak :)
Jeg er forholdvis sikker på at det er muligt at ændre navnet med den nævnte integration, omend de ikke nævner det inde på selve app-siden. Prøv evt. at tage kontakt til dem :)