forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ændre navn på fakturavedhæftning i mails

0
Hej,

Er det muligt at ændre navnet på fakturavedhæftningen, således at når der "bogføres og sendes", at man ikke modtager en mail med en vedhæftning der er navngivet med en masse tal, men f.eks. "Firmanavn - emne - fakturanr"?

Jeg har søgt rundt herinde men kunne ikke finde et spørgsmål der matchede dette.

På forhånd tak!
spurgt 20 Maj, 2014 i Spørgsmål » e-conomic generelt af fakediamond (140 points)

1 Svar

Hej

Tak for dit spørgsmål.

Jeg kan huske at det har været oppe og vende her på forummet før - og at itnvision meldte sig på banen med en løsning: http://www.e-conomic.dk/apps/e-mailadministration

Det ligger ikke i vores planer at udvikle muligheden for at man selv kan navngive sine PDF-filer i nærmeste fremtid, som det ser ud lige nu.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 22 Maj, 2014 Spørgsmål af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Hej igen,

Umiddelbart er den løsning ikke relevant, da man ikke kan ændre navn. Må bare få sendt det direkte til mig selv, ændre navnet, og sende faktura afsted på den måde.

Vil dog være skønt med en sådan mulighed - det virker bare mere professionelt at have navn end en masse tal.

Men tak :)
Jeg er forholdvis sikker på at det er muligt at ændre navnet med den nævnte integration, omend de ikke nævner det inde på selve app-siden. Prøv evt. at tage kontakt til dem :)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”