Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Lager med billeder

+5
Det kunne være rigtig smart hvis man kunne få billeder på de vare man har vare nr på så når man laver en faktura på sig ipad at der var et billede af de vare. ved man kan i c5.
i Forslag » Andet af (200 points)
status opdateret af
Stadig en god ide...

1 Svar

Hej Martin

Tak for dit indlæg og dit fine forslag.

Det kunne være en blæret funktion hvis vi kunne have billeder af varerne, imidlertidig er det dog ikke noget vi vil implementere på nuværende tidspunkt. Det er noget der ville belaste varekartotekets database størrelse væsentligt, og dermed forværre responstiden i applikationen, om ikke andet stille større krav til internetforbindelse og hardware lokalt hos slutbrugeren.

Så i denne omgang er det ikke noget vi vil bruge ressourcer på at implementere.

Håber at dette svar har været tilfredsstillende :)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
En virkelig smart feature, som de fleste sikkert ville vælge, men som vi desværre ikke får :-(

Jeres applikation ligger vel i en sky, og så kan I jo bare skue op for ressourcerne, hvis I vil bruge de ekstra penge for det.

Dem, som ikke har gode internetforbindelser, må undvære at lægge produkt-billeder.

Denne mulighed er helt sikkert noget, som konkurrenterne får. Vent og se :-)