Ubehandlede indscannede bilag kan ikke vendes ?1

+1
Jeg sidder og har netop modtaget 42 bilag som er indscannet og ligger i ubehandlede bilag. Halvdelen af dem vender på alle andre måder end rigtigt. Jeg skal jo have mine bilag behandlet og sorteret - hvilket er ret svært når man skal stå på hovedet.... For selv om jeg har prøvet at højre klikke med musen så har jeg ikke fundet nogen muligheder for at vende bilaget før jeg henter det ind til bogføring( hvor jeg kan vende bilaget med retnings pilen). Men da jeg jo skal have bilagene sorteret, ja så må jeg altså bruge lidt tid på hovedet først - eller afsætte penge i mit budget til en fysioterapeut. hvad gør andre her ?

mvh Tina
lukket som en kopi af: Roter bilag i ubehandlede
i Forslag » Bilagshåndtering af (240 points)
lukket af

3 Svar

Jeg forlanger, at der vendes, inden der sendes, for e-conomic har ingen praktisk indgang til administration.
Forslag af (25.9k points)

Hej Tina og Erik

 

Denne funktion er faktisk mulig i ny e-conomic.

Hvis i tager et kig på det skærmprint jeg har vedhæftet her kan i se den knap i kan trykke på for at vendebilaget.

Det er ikke muligt at vendebilaget under ubehandlede, men så snart man skal igang med bogføringen er det muligt :-)

Håber dette kan hjælpe jer videre :-)


 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (24.2k points)
Jeg syntes måske ikke du har læst mit indlæg! Jeg skriver jo netop at jeg har problemet i ubehandlede bilag! Bilagene er jo nødvendigvis nødt til at blive behandlet før en bogføring kan ske. Så ønsket er at bilagene Lan vendes i ubehandlede tak!
Hej igen Tina,

Beklager jeg misforstod det, Jeg var sikker på du mente du ikke kunne vende under bogføringen. Som Erik er inde på er det ikke muligt at vende i ubehandlede. Men han beder sin kunder om at bilaget er vendt rigtigt når det indscannes.
Det syntes jeg så bare ikke er godt nok! Jeg forventer mig mere af et system der bruges professionelt
Hej igen Tina :-)

Det er desværre sådan systemet er bygget lige nu. Når det så er sagt kan jeg sagtens følge din pointe i at det ville være rart at kunne vende sine bilag. Jeg rykker derfor indlægget over til vores forslags side. Så vil det komme med når vi skal prioriterer alle indlæg herinde :-)

Det betyder ikke at det er 100% sikkert at det vil blive lavet. Men så kan vi se hvor mange der mener at den funktion er vigtig :-)

God weekend
Tommel op herfra, selvfølgelig skal bilag da kunne vendes og drejes inden de bogføres.  Alt andet svarer til at udlevere bilag til bogholderen og sige at han kun må bogføre imens han enten står på hovedet eller har klap for begge øjne.  Først når han har bogført må han kigge normalt.....  Man kan da altid vende aben tilbage til "leverandøren" af fakturaen.  Men på den anden side; Man kan vel ikke bestemme på hvilken led "leverandøren" skal lægge bilag i kuverten, når blot de er læsbare og inderholder den information de skal.  Har man implementeret en funktion til at anvende indscannede bilag skal denne selvfølgelig også kunne lette arbejdet for den der skal læse disse bilag, såvel FØR som efter bogføring.

Mvh
Robert Nissen

Hej Tina

 

Undskyld for det meget sene svar. Kan se at det er længe siden du har skrevet dette indlæg og at der ikke er givet en afklaret på indlægget her endnu.

Som du formentlig har oplevet lige siden er der sket en del med vores indscannings modul, hvor det nyeste er en beta version af en helt ny måde, at håndtere scannede dokumenter på i e-conomic (lidt ligesom en mailboks). Når det er sagt, så er det fortsat ikke muligt, at rotere bilag, som du efterspørger i indlægget.

Det er heller ikke noget, som vi kommer til, at udvikle som det ser ud og derfor sætter jeg dette indlæg til "implementeres ikke".

Jeg har skrevet en mere uddybende forklaring i et andet indlæg, som du er meget velkommen til, at læse igennem smiley. Du kan se indlægget her.

 

Jeg håber, at du har forståelse for vores beslutning og at du ellers har en god oplevelse med vores indscanningsmodul.

Endnu engang undskyld for det sene svar.

 


Med venlig hilsen

Rune Troels Larsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.7k points)