Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Roter bilag i ubehandlede

0
Når man klikker på et bilag i ubehandlede, kan man rotere bilaget, men man kan ikke gemme det i ubehandlede. Man kan kun gemme det på computeren. Det er den ene løsning, men en omvej.

Den anden løsning er, inden upload, at rotere bilaget, gemme det og sende/indlæse det i en kladde. Jo, men man kan da rotere bilaget, når det åbnes i en kladde? Ja, i en alm. kassekladde, men f.eks. ikke i Lagersystemet, hvor man danner en Leverandørfaktura.

Jeres system er ikke konsistent. Ens funktioner/oversigter behandles forskelligt afhængig af, hvem, der har ansvaret for implementeringen. Det synes jeg er meget bekymrende. Håber at der er nogen hos e-conomic, der er opmærksom på, at ensartetheden er en vital forudsætning for brugernes oplevelser og effektivitet.
i Forslag » Bilagshåndtering af (26.5k points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Erik,

Tak for, at du ville bruge din tid på at skive et indlæg herinde på Forum :-)

Sådan som jeg forstår din udfording, så har du 2:
Det første er når du har indscannet et bilag og det skal roteres, så kan du ikke kan gemme det i ubehandlede, men er nødsaget til at gemme det ned på din computer, foretage ændringen, indlæse det igen, før ændringen træder i kraft.
Din anden udfordring er, at du ikke kan rotere bilag i en vareleverandørfaktura, hvor den gemmer ændringen, men godt kan rotere og gemme i en almindelig kassekladde.

Begge dine udfordringer er noget jeg er enig med dig i, er irriterende og det er noget jeg vil gå videre med og undersøge, hvorfor det er således.
Jeg er nemlig ikke helt sikker på, hvorfor du ikke kan rotere og gemme et indscannet bilag og hvorfor det ikke er ensartet, så det vil jeg gerne undersøge nærmere. :-)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Isabel de Fries</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (900 points)

Hej Erik

 

Vi har nu undersøgt nærmere vedr. rotering af bilag i e-conomic. Hvordan det fungerer lyder det til, at du har godt styr på – det er i hvert fald fuldstændig korrekt det du beskriver af funktionalitet i indlægget her.

Det jeg så må sige er, at vi ikke kommer til at forbedre rotering af bilag i ubehandlet eller ved vedhæftelse til en leverandørfaktura – derfor sætter jeg dette indlæg til ”implementeres ikke”.

 

Forklaring

Ubehandlet:

I ubehandlet vises billedet i kraft af en ”Thumbnail” – det betyder, at billedet sådan ikke er gemt som en reel .pdf / billede fil, som vi kan rotere. Det bliver først muligt når den kommer på posteringen i kassekladden, hvor den vedhæftes og gemmes på posteringen.

Det forklarer ligeledes hvorfor du kan trykke på / åbne den og rotere den i browser visningen, men at den ikke bliver gemt i den rotation du lige har foretaget.

 

Vareleverandørfaktura:

Dette fungerer ligesom ved salgsfakturaer, hvor du kan vedhæfte et billede til fakturaen, men egentlig ikke rigtig gøre så meget andet ved det.

Her lægger det indscannede dokument sig direkte sammen med det interne dokument (vareleverandør fakturaen), hvorfor det ikke gemmes separat nogen steder og derfor ikke kan roteres.

 

Jeg håber, at forklaringerne i ovenstående er med til, at give en idé om, hvorfor rotationen ikke kan lade sig gøre i dag. Det er altså ikke et sæt op vi har planlagt at ændre, da det ved denne opbygning sikrer et hurtigere flow og derved en god oplevelse, hvad angår hastighed – da systemet ikke gemmer alle disse billeder/dokumenter før de lægges på posteringen. 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Rune Troels Larsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (1.7k points)