Informizely customer feedback surveys

Afsendelse af mails fra e-conomic

0
Vi har haft lidt problemer med afsendelse af mails som ikke når frem til kunder og leverandører.
Der bliver altid afsendt kopi til os selv, så vi mærket det selv og har løst det med at ligge e-conomics ind som sikker afsender på vores mailserver.
Problemet er at en del kunder ikke får ordrebekræftelse og faktura og vi får ikke bestilt varer.
E-conomics har ikke ændret noget siger de.

Vi bruger selv Explorer 10 eller prøvede med google crome da nogle programmer bedre fungerede her, men jeg tror ikke det er her problemet ligger.

Er der nogen der har haft samme problem og hvordan kan man løse det?

Kenn
i Spørgsmål » Andet af (200 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Kenn

Som du selv nævner er det altid en god ide at få oprettet post@e-conomic.com som sikker afsender/kontaktperson. Hvis dette også kunne gøres ude hos ens faste kunder/leverandører er man ude over de hyppigste fejl.

Vi yder jo gerne den service at sende fakturaer for vores kunder, men det bliver under forudsætning af at dokumenterne kommer fra vores mailserver, som hos nogle mailklienter bliver registreret som spam grundet de systemgenererede mails og de vedhæftninger der medfølger. Vi oplever oftest at det er modtagerens mailserver der har blokeret "os" som afsender.

Den helt store work-around er at sende alle faktura til din egen mail adresse og så distribuere dem videre derfra, dog ikke en løsning der vælges ofte må jeg erkende.

Jeg håber at ovenstående kan være en hjælp for dig, og ellers er det jo åbent forum for andre kunder der har haft lignende problemstillinger :)

Ha' en rigtig god dag og en dejlig uge

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (34.9k points)
Det mærkelige er at vi ikke har haft de store problemer de sidste 3 år vi har kørt med systemet.
Men takker for svaret.
Hej Kenn

Vi har en app som gør at du kan sende faktura, tilbud og ordre til dine kunder med din egen mail adresse så du undgår den Work-Around som Lauris forslår.

Appen ligger inde på e-conomic app side: http://www.e-conomic.dk/apps/e-mailadministration

Udover at kunne sende med din egen mail adresse vil der være en tilvalgs funktion: Signatur - hvor du har mulighed for at lave en siganatur med billeder/banner som kommer med i mailen.

Ændre navnet på den vedhæftede PDF fil vil også være mulig så du slipper for den lange tal kombination e-conomic danner.

Du er velkommen til at skrive til mig mhp@itnvision.dk hvis du har lyst til at høre mere eller en test adgang.

Med venlig hilsen

Morten Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Spørgsmål af (3.5k points)
opdateret af
Hej Morten
Lyder som en brugbar ide. Hvis man så også kan tjekke om kunden har modtaget/åbnet mailen vil det være en optimal løsning. Jeg kontakter jer.
Der er tilføjet en funktion i emailadministration som spørger efter en bekræftelse når kunden har set/læst mailen. Du vil yderlig modtage en bcc af mailen så du kan se den er blevet afsendt.