Vedhæft fil til kontoudtog/rykker.

+1
Ved fakturering kan man vedhæfte en fil til fakturaen som et godt suplement.

Den samme facilitet mangler ved kontoudtog/rykkere, hvor det ofte kan være smart at vedhæfte en kopi af de(n) faktura(er), der rykkes for.

Det kan gøres elegant ved, at der i venstre side af skærmbilledet indsættes et boks ud for hver enkelt faktura med det formål at afkrydse for at vedhæfte den pågældende faktura.

Det vil være en forbedring af systemet.
i Forslag » Andet af (25.8k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Erik,

Dét er jeg meget enig i, vil være rigtig smart - og det kan man faktisk allerede: Hvis du redigerer opsætningen af rykker-skabelonen under "Design og layout", kan du sætte flueben i "Medtag fakturaer" - så indsættes de på den enkelte rykker indgåede fakturaer automatisk i slutningen af PDF'en. Du kan endda få indsat et valgfrit vandmærke (fx "KOPI") på fakturaerne i samme forbindelse :-)

 

Mvh.

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (20.4k points)
Tak for svaret. Det med vandmærket kan være OK, men hvis kunden ikke tidligere har modtaget fakturaen, er det måske ikke så smart.
Ved at afkrydse, at man altid vedhæfter fakturaerne, sender man måske en masse unødvendige dokumentation, hvorfor den individuelle løsning må være den bedste.
Har du 100 kunder, som kræver rykkere, så vil de hver gang, både ved kontoudtog, rykker 1, 2 og 3 få fakturaerne tilsendt. Det synes jeg, er meget i overkanten. Normalt kender man sine lus på travet.