Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Quicksearch!

0

Hej 

Har lige set at den nye QuickSearch er aktiveret i vores aftale og den er jo ikke mindre end GENIAL!

 

Er jo lige før man kan smide musen væk, når man bruger E-conomic nu. En sand fornøjelse at arbejde med indtil videre.

 

Har dog lige et par ting som jeg umiddelbart synes mangler.

  • Kan ikke søgeefter "Gå til" funktionen i Quicksearch og hvis man f.eks. har benyttet QuickSearch til at komme til ordrelisten, er det ikke altid at man kan  G for at få "Gå-til" vinduet frem.
  • Kan ikke hoppe til søgefeltet via QuickSearch
  • Ville være fedt hvis man kunne hoppe direkte til et "under-felt". Dvs. hvis jeg f.eks. gerne vil rette Leveringsbetingelser, så burde den kunne findes i QuickSearch og når den blev valgt, ville Leverings-"vinduet" blive åbnet og feltet Leveringsbetingelser automatisk blive markeret/valgt. Det ville spare en del tabulator tryk. :) Det samme gælder selvfølgelig f.eks. Vores ref osv osv.

 

Der vil sikkert komme andre ting, når man har arbejdet lidt med det, men indtil videre ser det skide godt ud og fungerer bare :)

 

Thumbs up til E-conomic udviklerne!!

 

Mvh

Michael

lukket
i Forslag » Andet af (2.0k points)
status opdateret af 🔒
"Vis ordre" (og sikkert også Vis faktura) kan heller ikke vælges via QuickSearch

2 Svar

 
Bedste svar

Hej Michael

Vi har nu ved vores forum prioriteringsmøde overvejet dit forslag.
Endnu engang er det super fedt at høre du syntes godt om Quicksearch og håber stadig den hjælper dig i arbejdsgangen smiley

Dit ønske omkring, at Quicksearch skal "gå-til" funktionen, så vil dette ikke blive en del af Quicksearch funktionen, da den i sig selv fungere, som "gå-til" funktion.

Det er korrekt, at du ikke kan hoppe direkte over i søgefeltet fra funktionen. Der er i den forbindelse lavet en genvej til dette - ved at trykke alt+shift+s (i Google Chrome er det alt+s), med denne genvej vil du stadig undgå at skulle have fat i din mus.

Jeg vil meget gerne høre, om du fortsat oplever at du ikke kan bruge G, for at komme til "gå-til", jeg har testet det og det virker uden problemer, så hvis du fortsat oplever det, så må du meget gerne kontakte vores support på 88204840, så vi får det løst smiley

At Quicksearch skal kunne virke i "underfelter" blev også vurderet på mødet, dette blevet der taget beslutning om ikke bliver en del af systemet, når du kommer ind til selve oprettelsen eller ændringen af  f.eks. dine leveringsbetingelse, så vil du her skulle bruge tabulatoren, dette gælder i alle modalvinduer.

Endnu en gang tak for til engagement her på forum.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
valgt som bedste svar af
Tak for info vedr. gå til osv.

Det ser ud til at I har fået rettet fejlen med at Gå-til ikke søgte på alle sider, hvis der er mange ordrer.

I http://forum.e-conomic.dk/11724/ga-til-sogning kunne supporteren i hvert fald også lokalisere problemet.

Mvh
Michael

Hej Michael

 

Tusind tak for din feedback på vores nye funktion smiley

 

Vi er selv meget stolte og glade for den, og håber at så mange så muligt kommer til at bruge den, så det er dejligt at høre, at du har taget den til dig og synes det er noget, der kan hjælpe dig i programmet. Så FEDT! smiley

 

Så giver du noget rigtig god feedback som jeg allerede har givet videre, og ser på om vi kan gøre noget ved. Specifik det med at kunne hoppe over i søgefeltet og det med at man skal kunne sige "vis faktura/ordre" giver rigtig god mening! Dog kan jeg ikke helt genkende de problemer du har med "gå til" funktionen? Jeg har i hvert fald lige siddet og testet på livet løs, og den popper lige så fint op hver gang, så ved ikke om det kan skyldes noget andet evt.?

 

Det sidste du nævner omkring Leveringsbetingelser osv., altså at man kan hoppe "et lag" over, kan jeg sagtens se giver mening, det der kan være udfordringen ved det er, at QuickSearch så vil gå i retning af at blive et komplet sitemap, som nok vil virke lidt uoverskueligt og overvældende - det skal holdes på et niveau, hvor alle kan være med - også dem der ikke kan programmet udenad smiley.

 

Endnu engang tusind tak for feedback til funktionen - det er meget værdsat!


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (10.3k points)