Udenlandske betalinger (IBAN)

0
Nu har der i flere år stået, at systemet kan håndtere ovennævnte betalingsmetode.

Er der nogen, der kan forklare mig, hvordan det virker?

Helst en fra e-conomic!!
spurgt 13 Maj, 2014 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Erik Jensen (25,480 points)

1 Svar

Hej Erik

Tak for din besked :-)

 

Bare lige for at være helt sikker på jeg forstår spørgsmålet. Så vil du gerne vide hvordan man eksportere betalinger til banken som har betalingstypen IBAN, Er det korrekt forstået ?

 

Hvis det er det, så når du skal eksporter dine betalinger som skal sendes via IBAN, skal dette gøre i en seperat fil til banken. Så du altså opdeler dine IBAN, og almindelige betalinger.

 

Håber dette giver mening. Og hvis jeg som sagt er helt galt på den. Må du gerne beskrive yderligere :-)

 

God weekend :-)

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

besvaret 16 Maj, 2014 Spørgsmål af Peter Friis (24,160 points)
Tak for svar, men jeg spurgte faktisk om, hvordan det virker - dermed ment: Hvordan gør man det, for e-conomic danner ikke umiddelbart en betalingsfil.
Hej igen Erik


Den måde det fungerer på er at du på din leverandør/kreditor vælger betalingstypen IBAN herefter sætter IBAN og swift kode ind. Denne artikel viser hvordan du gør dette: http://wiki2.e-conomic.dk/regnskab/soegning-og-lister-leverandoerer-eksport-leverandoerer-betaling

Når du så har sat dit IBAN og swift kode ind på din leverandør/kreditor kan du prøve at lave en leverandør/kreditor faktura i din kassekladde.

Så snart den ligger i kladden vil systemet lave en linje under betalinger. Du kan se her hvordan man eksporter dem: http://wiki2.e-conomic.dk/regnskab/betalinger-eksporter-valgte-betalinger

Kan dette hjælpe dig videre?

skrive gerne hvis du vil have noget uddybet yderligere

God dag :-)
Hej Peter.
Jeg har brugt betalinger til danske leverandører i mange år, og ind imellem har jeg forsøgt med IBAN betalinger, men uden det har fungeret.
Nu har jeg forsøgt igen, da der efterhånden kommer mange udenlandske betalinger, men der kommer ingen betaligslinje under Betalinger.
Jeg går ud fra, at når det er en IBAN betaling, skal kun IBAN/SWIFT feltet udfyldes, selvom Bankkonto feltet også er anført.