Kassekladder i det nye e-conomic

+1
Jeg bogfører en del omkostningsfakturaer, hvor jeg på leverandøren har udfyldt "udgiftskontoen". Når jeg taster i kassekladden, ville det være en stor hjælp, hvis der under kontonr. sås kontonrs tekst. For selv om det typisk er det korrekte kontonr., som er ufyldt på leverandøren, kan der jo være afvigelser, og en hjælpetekst gør at man ikke behøver at søge på kontonr. for at tjekke....

Mine kassekladder har jeg opsat med "dato" som 1. felt. Det er OK at d.d. dukker op som forslag, MEN det er temmelig irriterende, at man skal slette hele datoen for at kunne taste den dato, man ønsker. Mit ønske er, at når man taster i datofeltet, så "forsvinder"  den "forkerte" dato straks.

Samme problem er der i fordelingsnøglerne. Jeg har mange fordelingsnøgler, hvor jeg har valgt at gemme beløb. Men mange gange skal beløbet ændres, og så er man tvunget til at slette beløbet, inden det korrekte beløb kan tastes.

vh Bodil

 

PS jeg ved ikke om ovennævnte allerede er oprettet som forslag - Det kan godt være noget tidskrævende at søge her på siden...
i Spørgsmål » Andet af (620 points)
gen-kategoriseret af
Godmorgen - hvor har jeg "sovet". Hjælpeteksterne er der jo, -bare længere nede i skærmbilledet....hmm - Men øvrige pkt. med at dato og beløb ønskes automatisk slettet, når man starter indtastning er stadig et must. :)
vh Bodil

1 Svar

Hej Bodil

 

Tusind tak for dit indlæg smiley

 

Jeg kan se du selv har fundet svaret på noget af det allerede inden jeg nåede herind og svare, det må stå på min regning, at jeg ikke var hurtig nok ved havelågen der smiley, men godt du fandt det.

 

Så nævner du også det her omkring dato, der ikke automatisk forsvinder, og det undrer mig en lille smule. Jeg er nemlig helt enig i, at man selvfølgelig ikke skal sidde og trykke slet på tastaturet hver eneste gang man kommer til et datofelt. Jeg kan dog heller ikke genkende, at det skulle være nødvendigt. Når jeg prøver i min kassekladde og kommer til et datofelt, så er det helt rigtigt at datoen bliver stående, men hele datoen er markedet, så lige så snart jeg begynder at taste erstatter den datoen, som står der i forvejen - ganske som jeg læser du ønsker.

 

Jeg ved ikke om det så evt. kan være noget lokalt hos dig, som sker anderledes? I det tilfælde må du meget gerne hive fat i vores support på info@e-conomic.com eller 88 20 48 40.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (10.3k points)
hmmm.... så går jeg videre til supporten. Men tænkte, at der var andre, som sad med samme problem, og at mit indlæg automatisk gik videre til supporten...? Datofelt og beløbsfelt er også markeret hos mig, men forsvinder ikke, når jeg begynder at taste. vh Bodil