Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ordre/Faktura genvejstaster

0
Hej

 

Er det ikke muligt at få lavet nogle genvejstaster til de forskellige 'afsnit' (Debitor, Betingelser, Noter+referencer), når man opretter en ordre/faktuar?

Er møgirriterende at man skal sidde og rode med musen hele tiden, når  der nemt kunne laves genvejstaster til disse og man så bare kunne navigere rundt med tab, når man var "inde" i afsnittet.

I det nye e-conomic er "Tilføj varesamling" også blevet flyttet ind under en select-box, hvilket kræver endnu et ekstra musebevægelse/klik. Vil ligeledes være skønt med en genvejstast til at tilføje en varesamling. Der er genvej til ny ordrelinie (N), så kan ikke se hvorfor der ikke skal være en til tilføj varesamling.

 

Mvh

Michael
lukket
i Spørgsmål » Andet af (2.0k points)
gen-kategoriseret af

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Michael

Jeg ville selv have henvist til præcis samme funktion nemlig vores nye QuickSearch.
Jeg vil høre om du også føler at dit andet indlæg:
"Gå-til" søgning http://forum.e-conomic.dk/11724/ga-til-sogning

Er besvaret med vores nye quicksearch?

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)
valgt som bedste svar af
Nej, det er stadigvæk aktuelt. Gå-til søgningen søger kun på den aktuelle side og ikke i alle poster (ordrer, faktura m.m.).
Med den nye QuickSearch er dette indlæg besvaret/løst, så I kan godt "lukke" den :)

 

Mvh

Michael
Spørgsmål af (2.0k points)