forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Automatisk overførsel af debitornavn ved søgning

0
Hej

Vi er gået over til jeres nye design, og vi savner den gamle funktion "Autoopret ved tom søgning"

Denne funktion sørgede for at kundens navn automatisk blev overført ved en debitoroprettelse, hvis man havde søgt på en debitor som ikke fandtes i ens debitorkartotek i forvejen. På denne måde skulle man kun indtaste kundens navn en gang.

Jeg ved godt at man kan benytte kundernes CVR-numre for at få alle oplysninger overført, men det ser bare så grimt ud at debitornavnet står med versaler, så man skal alligevel ind og overskrive navnet hver gang, så i praksis har jeg fravalgt denne funktion.

Med venlig hilsen

Danielle Pröschold
BYG-ERFA
spurgt 13 Maj, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Danielle Pröschold (150 points)
status opdateret 23 Maj, 2014 af Camilla Jesswein

1 Svar

Hej Danielle

Mange tak for dit indlæg :)
Det er korrekt, at denne funktion ikke længere er en del af e-conomic. Årsagen til fravalget ligger i en overordnet vurdering af, hvor mange der brugte denne funktion, samt hvordan den vil virke i det nye layout.

Da der i det nye e-conomic, arbejdes med mange modalvinduer og at dine kunder bliver oprettet i et modal vindue, får du tastet forkert i søgefeltet, opleve at den åbner oprettelsen, som et nyt vindue og derved låser baggrunden. Dette kan forekomme værende et irritrationsmoment, da du så skal hen og lukke det igen, for at komme tilbage til søgningen.

For dig kan jeg godt se, at det er en forringelse at denne funktion er fjernet, og det har jeg fuld forståelse overfor, i og med du har anvendt den i din daglige arbejdsgang ved oprettelse af kunder.
Som du skriver, så har vi heldigvis autooprettelses muligheden, du kan anvende og som stadig vil gøre det nemmere i forhold til oprettelsen.

Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 23 Maj, 2014 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
overvejes× 119
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”