Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Udskriv

0
Hej

Vi kan ikke forstå at  der i det nye e-conomic er der blevet ændret i udskrivning størrelsen. Har i dag den 12 maj 2014. snakket med Dennis, da det vi har kunne skrive ud før i Projektkort, kun fyldte 5 side nu skal fylde 16 sider. Dennis har ikke kunne komme med nogen forklaring, andet end skriften er for stor.

Vi må indrømme at det nye system, bestemt ikke lever op til vores forventninger!
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Musse

Mange tak for dit indlæg :)
Det er korrekt, at der med det nye e-conomic kan opleves at udskriftsstørrelsen herunder skriftstørrelsen har ændret sig. 
Sidder du i Internet Explorer kan du i internet indstillinger ændre på disse instillinger

Jeg vil meget gerne med ind og teste det i din aftale, for at finde frem til hvad det er der sker virker ovenstående ikke.
Skriv mig gerne en mail til info@e-conomic.dk, så vi finder ud af hvad der sker og hvad vi kan gøre. :)


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)