Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Godkendelse før bogføring

0
Tilsyneladende kan man som man kunne i den tidliger version, godkende pr. dato før bogføring. Det ser ud til at man nu skal afkrydse ALLE de poster der skal bogføres. Efter min mening er det en stor forrringelse hvis ikke man kan det.
i Spørgsmål » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej

Jeg mindes ikke at man i min tid i e-conomic har kunne godkende på pr. en given dato. Man kan dog bogfører indenfor en periode som man selv definere ved at klikke på Bogfør posteringer, måske det er denne funktion du tænker på?

Hvis der er andre der mindes at have haft denne mulighed er jeg selvfølgelig meget nysgerrig i at høre nærmere, om det har været sådan en gang før min tid.

Mht. godkendelse af kassekladden så har man 3 funktioner som tilknytter sig dette. Den første er den åbenlyse med at man kan sætte et flueben i venstre side af posteringen for at markere at den er godkendt. Den anden er at man kan vælge at man skal kunne bogfører kassekladder der er delvist godkendt. Og den tredje og sidste, som er ny, er at man kan vælge at administratoroprettede posteringer automatisk bliver godkendt.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (17.7k points)