Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tastetryk

0
I det nye e-conomic er der fortsat ingen forbedring mht. tastetryk.

I kassekladden kan man godkende alle posteringer i et hug, men har fortsat ingen mulighed for at fjerne alle godkendelser. Hvis vi får den mulighed, kan vi spare det evindelige spørgsmål næsten overalt i e-conomic, om man nu virkelig vil godkende det, man lige har bedt om !!  

Kom nu på banen med forbedrede arbejdsgange og ikke bare flytning af gamle uhensigtsmæssigheder fra gammelt til nyt.

Det kan da ikke være så svært at sætte sig hen og virkelig iagttage skridt for skridt, hvad der sker i de forskellige arbejdsprocesser.
i Forslag » Andet af (26.5k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Erik

 

Tak for dit indlæg, som du faktisk også selv nævner i det andet indlæg, så blev noget lignende foreslået her: http://forum.e-conomic.dk/11641/godkendelse-af-posteringer. Og jeg vil henvise til det svar der er givet her.

 

Det er jo så indtil videre 2 der ønsker funktionen, vi skal nok løbende se om det er noget vi skal genoverveje, men som det står lige nu er det ikke noget, der ligger som højeste prioritet.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (10.3k points)
Jo, men i det andet forumindlæg havde jeg faktisk flg. konstatering, som ikke er besvaret:

Jeg er administrator og kan heller ikke ophæve godkendelserne på alle poster i kassekladderne.
Heller ikke i superkladden.
Så mon ikke, der skal en anden forklaring til?
Hej Erik

Godkendelsen af kladden er udelukkende noget administratoren kan se og gøre, så derfor vil den ønskede funktion om at fjerne godkendelsen også være en administratorfunktion.

I Superkladden kan jeg ikke genkende, at man ikke kan fjerne godkendelsen. Godkendelsen i Superkladden er dog for alle brugere og ikke kun for administratorer. Godkendelse og ophævning sker i den lille hvide boks til venstre over alle de hvide bokse.

Håber det giver mening :).

Med venlig hilsen
Peter Luthman