Lidt lettere indtastning af datoer

0
Hej

Dette gælder indtastning af bilag. Det er vældig praktisk at man kan blot skrive f.eks "1105" for at indtaste datoen 11.05.2014. Jeg har dog et par forslag til forbedringer:

1) Genvejen virker ikke de første 9 dage i måneden. Man kan ikke nøjes med at skrive "305", men skal skrive "0305" for at det skal opfattes rigtigt som 03.05.2014. Jeg foreslår at I gør valideringen lidt mere intelligent på dette punkt.

2) Dette forslag stammer fra Adobe Photoshop: Det ville være ualmindelig praktisk hvis man, mens man har fokus i datofeltet, kunne rulle frem og tilbage med pil op og pil ned. Står feltet til "09.05.2014" vil pil op altså skifte til næste dag, "10.05.2014" og vice versa. Det passer nemlig fint, når man som foreningskasserer som jeg indtaster posteringer efter en liste med bankposteringer.

Dette bør ikke koste meget udvikling, så jeg håber, I kan få det med på et tidspunkt.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

3 Svar

Hvorfor ikke bruge Bankafstemning, så kan du importere bankposterne til din kladde med dato, tekst, beløb og hele pivetøjet og få bankafstemning oven i købet.
Forslag af (25.9k points)

Hej Kim

 

Tak for dit forslag! smiley

 

Jeg synes bestemt det er nogle gode små forbedringer, der kunne laves af datofunktionaliteten, som er kommet i vores nye layout. Jeg ved ikke, hvordan det evt. rent teknisk skulle implementeres, men jeg synes da vi skal se, hvor mange andre her på forum, der også synes det er et godt forslag.

 


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)

Hej Kim

Vi har nu ved vores forum prioriteringsmøde overvejet dit forslag.
Det blev vurderet i samarbejde med vores udviklere og teknikkere, at det ikke vil blive implementeret i programmet.

Mange tak for dit engagement her på vores forum smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)