forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Frysning af menubar øverst i bogføring

+1
Det ville være rart hvis man kunne "fryse" den øverste linie hvor man kan vælge at se 3 kontisaldi, dem der er øverst når man bogfører. når man bogfører i kassekladde, bruger jeg dem til at følge med at min dagsrapport og economic er identiske i tallene, på den måde fanger jeg hurtigt evt. tastefejl.
spurgt 8 Maj, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Dronningen (170 points)
status opdateret 9 Dec, 2016 af Andreas Polk

4 Svar

Hej Dronningen

Mange tak for dit indlæg :)
Det er en super funktion, at du oppe i toppen kan følge med i dine beholdninger, så du lynhurtigt kan spotte er der lavet en tastefejl.
Når du sidder og bogfører, posteringen i det åbne vindue, så vil du godt i baggrunden kunne følge din beholdningen, så du selvom du ikke lukker vinduet, kan se hvad beholdningen er.

Jeg vil meget gerne høre hvad du præcist mener med at "fryse" øverste linje, går du ind og fryser den, som jeg forstår det, så skal den ikke ændre i beløbet i toppen?

Jeg ser frem til at høre fra dig :)

Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 15 Maj, 2014 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
Hej

Det er lige præcis den superfunktion, at man kan følge beholdningerne, når man taster der er rigtig god. men når man går længere ned i sin kassekladde så "forsvinder" den, ex vis hvis man skal ned og rette en postering. når man retter en postering så bliver man ved det bilagsnummer og det er også ok - men gvis beholdningskonti blev kunne man se påvirkningen med det samme istedet for at skulle "scrolle" op

Hilsen Jette
besvaret 25 Maj, 2014 Forslag af Dronningen (170 points)

Hej Jette

Det vil jeg give dig fuldstændig ret i, jeg vil meget gerne tage dette forslag med videre til vores næste forum prioriteringsmøde, så vil der blive taget stilling til det, sammen med vores udviklere og teknikker.

Mange tak for dit indlæg, dejligt du kommer med forslag til forbedringer smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 27 Jun, 2014 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)

Hej Jette
Jeg er igang med, at rydde lidt op med nogle af vores gamle indlæg og faldt her over dit som jeg kan se, at vi ikke har fået opdateret :-)

Det vil jeg gerne starte med, at undskylde for.
Derfor vil jeg nu for god ordens skyld opdaterer indlægget så vi får overblikket tilbage - det er som jeg ser det blevet gennemført og derved dit forslag er blevet implementeret.

Det er nu muligt, at "låse knapområdet" i kassekladden så du beholder overblikket over dine beholdningskonti hvis du gerne vil tjekke /rette nogle af dine posteringer i kladden. 
Det er knappen i højre hjørne som giver muligheden - jeg har vist den nedenunder. Jeg retter derfor indlægget til, at være blevet gennemført. 
Rigtig god dag smiley

 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 9 Dec, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”