Kreditorsaldoliste

0
Jeg bruger kreditorsaldoliste til at betale forfaldne fakturaer ud fra. Jeg mener, at der mangler en knap til "Vis kun forfaldne" ud fra de datosøgekriterier, der er indtastet. Vi har rigtig mange fakturaer og som hovedregel er det uinteressant, hvad der forfalder længere ude i fremtiden inden de angivne kriterier. Vi bruger det dog lejlighedsvist som hjælp til likviditetsflowet i virksomheden samt når revisoren forespørger til årsafslutningen. For nuværende får jeg vist alt, og det kan blive til rigtig mange sider, og gør det uoverskueligt hurtigt at danne sig et overblik over f.eks, hvad der forfalder i næste uge.
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Susanne

Mange tak for dit indlæg :)
Jeg kan sagtens se, at det er super smart, at du lyn hurtigt kan se hvilke fakturaer der er forfaldne ved at benytte denne raport. Dette gælder både på debitor og kreditor siden.

Dit forslag vil derfor blive taget op på næste forum møde og herefter vil det blive endeligt vurderet om det bliver implemteret i systemet. :)

Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)

Hej Susanne

Dit forslag er nu blevet vurderet og der er taget beslutning om, på baggrund af, at denne funktion ligger et andet sted i systemet og kan bruges derfra, ikke bliver implementeret.

Det du skal gøre for, at se dine kun forfaldne fakturaer er, at gå i rapport-->leverandører-->leverandørkontokort.
Herinde har du muligheden for, at få vist kun forfaldne og kan få det ønskede overblik.Jeg håber ovenstående vil gøre det nemmere for dig, at få overblik og ikke skal sidde med for mange sider smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)