forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Skjule varepriser i tilbud

0
Hej e-conomic,

Vil der være mulighed for på et tidspunkt at implementere en funktion i tilbud og evt. faktura, hvor man kan skjule en varepris, men stadig få e-conomic til at regne den totale saldo ud?

Vi har tit fordel i ved tilbud at liste alle varerne med varenr. for vores egen skyld, så vi senere let kan gå tilbage og se præcist, hvilke produkter der er valgt. Til gengæld vil det være en fordel, hvis priserne på varerne kan skjules, mens den totale pris stadig regnes på tilbuddet. Det vil spare os for en masse kundehenvendelser senere hen, da priser på varer kan variere fra tilbuddet til fakturaen, hvorimod den totale saldo vil forblive ens.

Jeg kan umiddelbart ikke se den funktion p.t. i e-conomic, så som det er nu er man nødt til at oprette tilbuddet med varelinier og priser og det hele, herefter oprette en linie som hedder tilbud og liste den totale pris her i og så herefter gå alle varelinier igennem og slette priserne manuelt fra dem. Det er en lidt omstændig metode, som kan være mere effektiv. Jeg tænker at et simpelt flueben med valget om at skjule varerpriser kan implementeres forholdsvis let og give en god mulighed for os, der måtte ønske at bruge dette.

Mvh. Lasse Jensen
spurgt 7 Maj, 2014 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Webweaver (520 points)
gen-kategoriseret 14 Maj, 2014 af Lauris Sørensen

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Lasse

Tak for dit fine indlæg

Det er mig en glæde at fortælle dig at denne funktion allerede findes i e-conomic. Vi kan simpelthen styre hvad vi vil vise på tilbud/ordre/faktura, og alle andre dokumenter vi sender ud af e-conomic for den sags skyld.
Dette gør vi igennem vores layout, inde i "Kolonner" kan du selv vælge om du vil vise prisen eller ej.

Når vi vælger at lade være med at vise prisen, vil e-conomic dog stadig tælle totalbeløbet sammen i bunden. Så det er bare et spørgsmål om at få gjort jer fri af dé kundehenvendelser hurtigst muligt ;)

Denne artikel med tilhørende hjælpevidoe, viser hvordan du redigerer i dine kolonner på din faktura. Præcis samme fremgangsmåde kan anvendes ved tilbud.
http://wiki2.e-conomic.dk/salg/opsaetning/design-og-layout-kolonner-rediger-en-kolonne

Hvis du støder ind i komplikationer med denne løsning, er du velkommen til at kontakte os, enten her eller i supporten. Så kan vi hjælpe dig med at få lavet de nødvendige tilrettelser.

Håber svaret har været tilfredsstillende for dig.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 14 Maj, 2014 Spørgsmål af Lauris Sørensen (34,900 points)
valgt som bedste svar 19 Maj, 2014 af Webweaver
Hej Lauris,

Tak for dit svar.

Det er selvfølgelig rigtigt man selv kan vælge og vrage inde i layout, og det virker efter hensigten, så det er super. Det eneste minus er, at vi godt nogle gange ville have muligheden for at vise priserne. Det er lidt omstændigt at gå ind i layout og rette det til, når behovet skifter. Men det kan sagtens gå an, så længe det er den eneste mulighed :-)

Tak for det og god dag.
Jeg kan godt følge dig at det ville være besværligt at gå ind og redigere "Design og Layout" hver gang man vil det ene eller det andet.
Der er heldigvis ingen begrænsning på antallet af layouts man kan have - så I kunne jo oprette ét layout der viser priserne og ét der ikke viser dem.

Så skal man kun er det 2 klik der skal foretages når man vil skifte mellem at vise priser og skjule dem :)

Håber det kan være løsningen for jer.

Rigtig god dag og uge :)
Det er egentlig en meget god idé. Det kan man selvfølgelig bare gøre, og det vil være ret nemt at vælge den ønskede visning så. Det vil være fint med os i hvert fald.

Tak og i lige måde.
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”